פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

Explorer.exe ו דוקטור ווטסון postmortem הבאגים בעיות

Reply

שרשרת כלים
Old 18 דצמבר 2008, 11:08
קבוצת תורמים

Default Explorer.exe ו דוקטור ווטסון postmortem הבאגים בעיות

אני נתקל בבעיות עם המחשב שלי מאז יש לי דברים חדשים (את הדברים שלי פרופיל) ועל בעיות אני מתקשה, זה לא פעם שגיאה מגיע למעלה אומרים גם "Explorer.exe נתקל בשגיאה ועליו סגור "או" דוקטור ווטסון Postmortem הבאגים נתקל בשגיאה ועליו להיסגר "רוב הזמן הם קורים ביחד, אבל יכול להיות בכל סדר, אך השנייה מתרחשת בדרך כלל יש לי פעם אחת שלח את דוח השגיאות.

בעיקרון, אני רוצה לדעת אם מישהו יודע מה לא בסדר, אני לא חושב שזה בעיה של תוכנה זדונית, כי אני כבר נתקל בבעיה כמעט מיום התקנתי את Windows, אבל אני פועל באמצעות פתיל להסרת תוכנות זדוניות, וכן לכתוב את יומני כאשר הם נוצרים.

לגבי מתי זה יקרה, זה יכול להיות בכל עת, ללא ממש עושה לי כלום (אני יכול לזכור כי בכל מקרה) אבל הרבה זמן זה גם כאשר אני הקש להתחיל (תפריט התחל אינו מופיע בכלל, את השגיאה באה במקום למעלה), או כאשר אני צודקת, היא ללחוץ על הקובץ (שוב, לא בתפריט)

אם כל מידע נוסף נדרש, אעשה לפי מיטב לענות.

תודה

המערכת שלי: OC ראשון

מעבד (ים):
אינטל E2180@2.85
לוח האם:
Gigabyte GA-P35-DS3L
זיכרון RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 קוצר CL5
כרטיס מסך (S):
Gainward ATI 3850
כרטיס קול:
על הסיפון
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
כונן אופטי (S):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Cooling:
א.כ. freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
רשת / אינטרנט:
על הסיפון / כבלים supposedly 10Meg בתולה
צג (S):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
מערכת הפעלה (S):
XP Home
Old 28 דצמבר 2008, 19:13
חבר קבוצת

Default Explorer.exe ו דוקטור ווטסון postmortem הבאגים בעיות

נסה להפעיל memtest http://www.memtest.org/ (מצטער אם IM לא מורשה לפרסם קישורים חדשים IM)
ראם לפעמים יכול לגרום לבעיות כמו זה
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
בעיות עם Regedit, Explorer ו. Exe קבצים! nibnibz מערכות ההפעלה Windows 6 29 יוני 2009 17:11
סייר Windows בעיות ... אני חושב! עזרה! marky7186 מערכות ההפעלה Windows 1 4 ספטמבר 2008 03:49
דוקטור ווטסון שגיאה כאשר להוריד מ אזור מצלמה דיגיטלית Canon Kona1984hawaii מולטימדיה רכיבי Codec 4 4th מרץ 2008 20:40
Internet Explorer בעיות newbcpu דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 1 4th ינואר 2008 21:17
כמה בעיות עם Internet Explorer af537 דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 2 8 ספטמבר 2007 04:55
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.