Explorer.exe ו דוקטור ווטסון postmortem הבאגים בעיות אני נתקל בבעיות עם המחשב שלי מאז יש לי דברים חדשים (את הדברים שלי פרופיל) ועל בעיות אני מתקשה, זה לא פעם שגיאה מגיע למעלה אומרים גם "Explorer.exe נתקל בשגיאה ועליו סגור "או" דוקטור ווטסון Postmortem הבאגים נתקל בשגיאה ועליו להיסגר "רוב הזמן הם קורים ביחד, אבל יכול להיות בכל סדר, אך השנייה מתרחשת בדרך כלל יש לי פעם אחת שלח את דוח השגיאות.
בעיקרון, אני רוצה לדעת אם מישהו יודע מה לא בסדר, אני לא חושב שזה בעיה של תוכנה זדונית, כי אני כבר נתקל בבעיה כמעט מיום התקנתי את Windows, אבל אני פועל באמצעות פתיל להסרת תוכנות זדוניות, וכן לכתוב את יומני כאשר הם נוצרים.
לגבי מתי זה יקרה, זה יכול להיות בכל עת, ללא ממש עושה לי כלום (אני יכול לזכור כי בכל מקרה) אבל הרבה זמן זה גם כאשר אני הקש להתחיל (תפריט התחל אינו מופיע בכלל, את השגיאה באה במקום למעלה), או כאשר אני צודקת, היא ללחוץ על הקובץ (שוב, לא בתפריט)
אם כל מידע נוסף נדרש, אעשה לפי מיטב לענות.
תודה
המערכת שלי: OC ראשון מעבד (ים): אינטל E2180@2.85 | לוח האם: Gigabyte GA-P35-DS3L | זיכרון RAM: 2x1GB OCZ PC2-9200 קוצר CL5 | כרטיס מסך (S): Gainward ATI 3850 | כרטיס קול: על הסיפון | Hard Drive (s): Seagate Barracuda 7200.7 120GB | כונן אופטי (S): HITACHI DVD-ROM GD-2500 | Case / PSU: Corsair VX450 | Cooling: א.כ. freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm | רשת / אינטרנט: על הסיפון / כבלים supposedly 10Meg בתולה | צג (S): Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m | מערכת הפעלה (S): XP Home | |