Explorer.exe ir Dr Watson Autopsija Debugger problemos Turiu problemų su mano kompiuteriu, nes aš turiu naują Stuff (Mano profilis stuff) ir problemos Man yra ta, kad kartais ateina iki klaidą sakydamas arba "explorer.exe įvyko klaida ir turi uždaryti "arba" Dr Watson Atidarius Debugger aptiko klaidą ir reikia uždaryti "Didžiąją laiko dalį jie vyksta kartu, tačiau gali būti bet kokia tvarka, tačiau antroji dažniausiai atsitinka, kai turiu išsiųsti pranešimą apie klaidą.
Iš esmės, aš noriu žinoti, jei kas nežino, kas atsitiko, aš nemanau, kad tai žalinga programine įranga problema, nes aš, turintys problemų beveik nuo tos dienos aš įdiegtos "Windows", bet Aš einu per kenkėjiškų programų šalinimo temoje, ir bus po Įrašai, kai jie yra sukurtas.
O kai taip atsitinka, tai gali būti bet kuriuo metu, be manęs tikrai ką nors (kad aš atsimenu, anyway), bet su laiku tai tada, kai aš spaudžiu paleisti (start menu nerodo visai partijai, Klaida pasirodo vietoj), arba ji yra, kai dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite failą (vėlgi, ne meniu)
Jei daugiau info reikia, aš tai geriausia atsakyti.
Ačiū
Mano sistema: Pirma OC Procesorius (-iai): Intel E2180@2.85 | Pagrindinė plokštė: GIGABYTE GA-P35-DS3L | RAM atmintis: 2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5 | Graphics Card (-ai): Gainward ATI 3.850 | Garso plokštė: laive | Kietasis diskas (-ai): Seagate Barracuda 7200,7 120GB | Optical Drive (s): HITACHI DVD-ROM GD-2500 | Case / PSU: Corsair VX450 | Aušinimas: AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm | Tinklas / Internetas: laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis | Monitorius (-ai): ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m | Operacinė sistema (-os): XP Home | |