Explorer.exe un Dr Watson līķa sekcija atkļūdotājs problēmām Man ir problēmas ar manu datoru, jo es saņēmu jauno stuff (sīkumi manā profilā), un problēmas es esmu, kam ir tāda, ka reizēm kļūdas pārādās sakot, vai nu "explorer.exe ir radusies kļūda un to nepieciešams aizvērt "vai" Dr Watson līķa sekcija atkļūdotājs ir radusies kļūda un tā ir cieša "Lielāko daļu laika tās notiek kopā, bet var būt jebkādā secībā, bet otrs parasti notiek, kad esmu nosūtījusi kļūdas ziņojumu.
Būtībā, es vēlos zināt, vai kāds zina, ko es daru nepareizi, es nedomāju, ka tas ir malware problēma, jo es esmu bijis, kam problēma gandrīz no dienā es uzstādīts Windows, bet es braucot cauri ļaunprātīgas programmatūras noņemšanas pavedienu, un tas pēc žurnāli, ja tie ir izveidoti.
Kā, kad tas notiek, tā var jebkurā brīdī, bez manis tiešām dara kaut ko (ka es varu atcerēties anyway), bet daudz laika tā ir vai nu kad es preses sākuma (start menu neuzrāda vispār, kļūda pārādās vietā), vai tā ir, kad es labo klikšķi uz faila (atkal, bez izvēlne)
Ja vairāk info ir nepieciešams, es darīšu, ko vislabāk atbildēt.
Pateicība
Mana sistēma: Pirmais OC Processor (s): Intel E2180@2.85 | Motherboard: GIGABYTE GA-P35-DS3L | RAM Operatīvā atmiņa: 2x1GB OCZ PC2-9200 pļāvējs CL5 | Graphics Card (s): Gainward ATI 3.850 | Sound Card: uz kuģa | Hard Drive (s): Seagate Barracuda 7200,7 120GB | Optical Drive (s): HITACHI DVD-ROM GD-2500 | Case / PSU: Corsair VX450 | Dzesēšana: AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm | Tīkla / Internets: iebūvēta / domājams 10Meg neapstrādāta kabelis | Monitor (s): VIEWSONIC Vx922; Viewsonic VE702m | Operating System (s): XP Home | |