Explorer.exe şi Dr. Watson postmortem debugger probleme Am probleme cu PC-ul meu de când am primit de noi (de lucruri, în profilul meu), iar eu sunt cu probleme, este ca din când în când, o eroare vine spunând fie "Explorer.exe-a întâlnit o eroare şi trebuie să aproape "sau" Dr. Watson Postmortem debugger-a întâlnit o eroare şi se va închide "De cele mai multe ori se intampla împreună, dar poate fi în orice ordine, dar cea de-a doua se produce de obicei o dată am trimis un raport de eroare.
Practic, vreau sa stiu daca cineva stie ce sa întâmplat, nu cred că aceasta este o problemă malware-ului, pentru că am fost aproape de a avea o problemă din ziua în care am instalat Windows, dar eu sunt difuzate prin fir eliminarea malware-ului, şi va posta în jurnalele de momentul în care sunt create.
În ceea ce priveşte, atunci când se întâmplă, poate fi în orice moment, fără să-mi faci ceva cu adevarat (care îmi amintesc, oricum), dar o mare parte din timp este nici când am apăsaţi start (meniul Start nu apare la toate, de eroare vine în loc), sau este când am click dreapta pe un fisier (din nou, nici un meniu)
În cazul în care orice se cere mai multe informaţii, o voi face cu cea mai bună pentru a răspunde.
Mulţumesc
Sistemul meu: În primul rând OC Procesor (e): Intel E2180@2.85 | Plăci de bază: Gigabyte GA-P35-DS3L | Memorie RAM: 2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5 | Placă grafică (e): Gainward ATI 3850 | Placă de sunet: la bord | Hard Drive (e): Seagate Barracuda 7200.7 120GB | Optical Drive (e): HITACHI DVD-ROM GD-2500 | Cauza / PSU: Pirat VX450 | Răcire: AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm | Network / Internet: la bord / presupune 10Meg virgin cablu | Monitor (e): Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m | Sistem de operare (e): XP Home | |