menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Explorer.exe a doktor Watson posmrtný debugger problémy

Reply

Thread Tools
Old 18.prosince 2008, 11:08
Darcu Skupina

Default Explorer.exe a doktor Watson posmrtný debugger problémy

Mám problém s mojím PC, pretože som dostal nové veci (tie veci v mojom profile) a problémy jsem s, je to, že v čase, na chybu príde povedať buď "explorer.exe došlo k chybe a je potrebné, aby zatvoriť "alebo" doktor Watson posmrtný debugger došlo k chybe a je potrebné ju ukončiť "Väčšinu času im nestane dohromady, ale môžu byť v ľubovoľnom poradí, ale na druhú dochádza zvyčajne raz som poslal chybovú správu.

V podstate by som chcel vedieť, či niekto vie, čo je zle, nemyslím si, že je to malware problém, pretože som sa s problémom takmer zo dňa Nainstaloval som Windows, ale já jsem beží na odstraňovanie malware vlákno, a post protokoly, ak sú vytvorené.

Rovnako ako v prípade, keď sa to stane, je možné kedykoľvek, bez toho, aby mi naozaj nič (že já si pamätám tak ako tak), ale veľa času či už je, keď som stlačte start (v ponuke Štart nezobrazí vôbec, chyba prichádza miesto), alebo je to, keď som kliknite pravým tlačidlom na súbor (opäť žiadne menu)

Je-li viac informácií, je potrebné, uvidíme, ktoré sa najlepšie odpovedať.

Vďaka

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 28.prosince 2008, 19:13
Člen Skupina

Default Explorer.exe a doktor Watson posmrtný debugger problémy

skúsiť spustiť Memtest http://www.memtest.org/ (pardon, ak im nie je dovolené post odkazy im nový)
ram občas môže spôsobiť problémy, ako je táto
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Problémy s Regedit a Explorer. Exe súbory! nibnibz Operačné systémy Windows 6 29. júna 2009 17:11
Prieskumník Windows Problémy ... I think! HELP! marky7186 Operačné systémy Windows 1 4. September 2008 03:49
Doc Watson chyba pri sťahovaní z mojej digitálne kamery Canon Kona1984hawaii Multimedia & Kodeky 4 4. marec 2008 20:40
Internet explorer problémy newbcpu Webových prehliadačov & FTP Klienti 1 4. januára 2008 21:17
Pár problémov s aplikáciou Internet Explorer af537 Webových prehliadačov & FTP Klienti 2 8. September 2007 04:55
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.