Експлорер.ексе и Др Уатсон посмртан проблеме за проналажење грешака Им 'имајући један проблем са мојим рачунар отада ЈА је добио нове ствари (ствари су у мом профилу) и ја сам има проблема, је да је на време, долази до грешку рекавши ни "Експлорер.ексе наишао на грешку и потреба за затворити ", односно" Др Уатсон посмртан разбубник је наишао на грешку и мора да се затвори "Већину времена они се десити заједно, али могу бити у било којем редоследу, а другом се обично јавља након што сам послала извештај о грешци.
Углавном, желим да знам да ли ико зна шта је криво, не мислим то је проблем јер сам штетни садржај су власништво проблем готово из дана сам инсталиран систем Уиндоус, али сам се изводи кроз уклањање злонамерних програма тхреад, па ће пост се пријављује када су створили.
Шта кад се догоди, он се може у било које време, без мене стварно ради ништа (који ионако не могу сетити), али пуно времена је било када сам Притисните Старт (почетни мени не показује у свему, грешка десити се уместо тога), или је оно кад сам десни клик на датотеку (опет, не мени)
Ако је било је потребно више информација, ја ћу учинити по најбоље одговорити.
Хвала
Мы Сыстем: Прво ОЦ Процесор (и): Интел Е2180@2.85 | Матичне плоче: Гигабајт ГА-П35-ДС3Л | РАМ меморија: 2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5 | Графичка картица (е): Гаинуард АТИ 3850 | Соунд Цард: на броду | Тврди диск (и): 7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ | Оптички погон (е): Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500 | Цасе / псу: Гусар ВКС450 | Хлађење: АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм | Нетуорк / Интернет: на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл | Монитор (е): Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м | Оперативни систем (е): КСП Хоме | |