мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Експлорер.ексе и Др Уатсон посмртан проблеме за проналажење грешака

Reply

Тхреад Тоолс
Old 18. Нов 2008, 11:08
Донаторска Група

Default Експлорер.ексе и Др Уатсон посмртан проблеме за проналажење грешака

Им 'имајући један проблем са мојим рачунар отада ЈА је добио нове ствари (ствари су у мом профилу) и ја сам има проблема, је да је на време, долази до грешку рекавши ни "Експлорер.ексе наишао на грешку и потреба за затворити ", односно" Др Уатсон посмртан разбубник је наишао на грешку и мора да се затвори "Већину времена они се десити заједно, али могу бити у било којем редоследу, а другом се обично јавља након што сам послала извештај о грешци.

Углавном, желим да знам да ли ико зна шта је криво, не мислим то је проблем јер сам штетни садржај су власништво проблем готово из дана сам инсталиран систем Уиндоус, али сам се изводи кроз уклањање злонамерних програма тхреад, па ће пост се пријављује када су створили.

Шта кад се догоди, он се може у било које време, без мене стварно ради ништа (који ионако не могу сетити), али пуно времена је било када сам Притисните Старт (почетни мени не показује у свему, грешка десити се уместо тога), или је оно кад сам десни клик на датотеку (опет, не мени)

Ако је било је потребно више информација, ја ћу учинити по најбоље одговорити.

Хвала

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 28. Нов 2008, 19:13
Мембер Гроуп

Default Експлорер.ексе и Др Уатсон посмртан проблеме за проналажење грешака

Покушајте са мемтест хттп://ууу.мемтест.орг/ (извињавамо се ако им није дозвољено да поставља линкове им ново)
ован понекад може узроковати проблеме као што је ова
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Проблеми са регедит, Експлорер и. Ексе датотеке! нибнибз Уиндоус Оператинг Сыстемс 6 29. јуна 2009 17:11
Уиндоус Експлорер Проблеми ... Мислим! Помозите! маркы7186 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 4. Сеп 2008 03:49
Доц Уатсон грешка нашто скидати податке из мој цанон дигиталне камере Кона1984хауаии Мултимедија и кодеци 4 4 март 2008 20:40
Интернет Експлорер проблем неубцпу Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 1 4 јануар 2008 21:17
Неколико проблема са Интернет Експлорер аф537 Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 2 8. Сеп 2007 04:55
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц