Explorer.exe ve Dr Watson otopsi Debugger sorunları Çünkü benim profilde (mal) ve ben yaşıyorum sorunları, yeni şeyler var benim PC ile sorunlar yaşıyorum zaman zaman bu, bir hata kadar ya "explorer.exe bir hata ile karşılaştı ve gereken söyleyerek gelmektedir "veya" Dr Watson Postmortem Debugger yakın bir hata ile karşılaştı ve "birlikte gerçekleşmesi Çoğu zaman kapatılması gerekiyor, ancak herhangi bir sırada olabilir, ama ikinci bir genellikle bir kez ben hata raporu gönderdiğiniz oluşur.
Aslında, eğer kimse sorun nedir bilir bilmek istiyorum, çünkü ben Windows yüklü gün neredeyse gelen sorun yaşıyorsanız edilmiştir bir kötü amaçlı yazılım sorun olduğunu sanmıyorum, ama kötü amaçlı yazılım temizleme iplik ile kullanıyorum, ve post olacak zaman onlar oluşturulur girer.
Zaman olur ise, herhangi bir zamanda, bensiz gerçekten bir şey yapıyor (ben yine de) ama hatırlayabilir olabilir bu ya ben basın başlatmak (start menüsünde tüm göstermek değil zaman çok, bu hata kadar yerine) gelir veya bir (yine hiçbir menü) dosyasına ben sağ tıklayın
Eğer daha fazla bilgi gerekiyor tarafından en iyi cevap vermek, var olacaktır.
Teşekkürler
Benim Sistemi: İlk OC İşlemci (ler): Intel E2180@2.85 | Anakart: Gigabyte GA-P35-DS3L | RAM hafıza: 2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5 | Grafik Kartı (ler): Gainward ATI 3850 | Ses Kartı: panosunda | Sabit Disk (ler): Seagate Barracuda 7200,7 120GB | Optik Sürücü (ler): HITACHI DVD-ROM GD-2500 | Case / PSU: Korsan VX450 | Soğutma: AC freezer7 Pro 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm | Ağ Bağlantısı / İnternet: Uçakta / sözde 10Meg bakir kablo | Monitör (ler): Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m | İşletim Sistemi (ler): XP Home | |