менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Explorer.exe і Доктор Ватсон проблем посмертних відладчик

Reply

Різьба Інструменти
Old 18 грудня 2008, 11:08
Донор групи

Default Explorer.exe і Доктор Ватсон проблем посмертних відладчик

У мене виникли проблеми з комп'ютером, так як я отримав нові речі (речі в моєму профілі), а також проблеми У мене, є те, що іноді помилка з'являється говорять або "Explorer.exe виявлена помилка, додаток буде Закрити "або" Доктор Ватсон "Посмертні відладчик виявлена помилка, додаток буде закрито" У більшості випадків вони відбуваються разом, але може бути в будь-якому порядку, а другий зазвичай відбувається один раз я відправив звіт про помилку.

У принципі, я хочу знати, якщо хто знає, що сталося, я не думаю, що це шкідлива проблема, тому що я був з проблемою майже з того дня, я встановив Windows, але я йду через потоку видалення шкідливих програм, і буде пост Логи, коли вони створюються.

А коли це відбудеться, воно може бути в будь-який час, без мене дійсно робить що-небудь (що я пам'ятаю все одно), але багато часу це або коли я натискаю кнопку "Пуск" (меню "Пуск" не відображається на всіх, Помилка з'являється замість нього), або він, якщо натиснути правою кнопкою мишки на файлі (знову ж таки, без мене)

Якщо потрібно більше інформації, я зроблю кращих відповіді.

Спасибо

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 28 грудня 2008, 19:13
Член групи

Default Explorer.exe і Доктор Ватсон проблем посмертних відладчик

MemTest спробуйте запустити http://www.memtest.org/ (вибачте, якщо їм не дозволяється розміщувати посилання їм нові)
Іноді RAM може призвести до проблем, як це
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Проблеми з Regedit, Explorer і. EXE-файли! nibnibz Операційні системи Windows 6 29 червня 2009 17:11
Провідник Windows проблеми ... Я думаю! HELP! marky7186 Операційні системи Windows 1 4 вересня 2008 03:49
Doc Watson помилка під час завантаження з моєю цифрова фотокамера Canon Kona1984hawaii Мультимедіа & кодеки 4 4 березня 2008 20:40
Проблема інтернет-провідник newbcpu Веб-браузери & FTP-клієнти 1 4 січня 2008 21:17
Пара проблем з Internet Explorer af537 Веб-браузери & FTP-клієнти 2 8 вересня 2007 04:55
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.