Explorer.exe і Доктор Ватсон проблем посмертних відладчик У мене виникли проблеми з комп'ютером, так як я отримав нові речі (речі в моєму профілі), а також проблеми У мене, є те, що іноді помилка з'являється говорять або "Explorer.exe виявлена помилка, додаток буде Закрити "або" Доктор Ватсон "Посмертні відладчик виявлена помилка, додаток буде закрито" У більшості випадків вони відбуваються разом, але може бути в будь-якому порядку, а другий зазвичай відбувається один раз я відправив звіт про помилку.
У принципі, я хочу знати, якщо хто знає, що сталося, я не думаю, що це шкідлива проблема, тому що я був з проблемою майже з того дня, я встановив Windows, але я йду через потоку видалення шкідливих програм, і буде пост Логи, коли вони створюються.
А коли це відбудеться, воно може бути в будь-який час, без мене дійсно робить що-небудь (що я пам'ятаю все одно), але багато часу це або коли я натискаю кнопку "Пуск" (меню "Пуск" не відображається на всіх, Помилка з'являється замість нього), або він, якщо натиснути правою кнопкою мишки на файлі (знову ж таки, без мене)
Якщо потрібно більше інформації, я зроблю кращих відповіді.
Спасибо
Моя система: Перший OC Процесор (и): Intel E2180@2.85 | Материнська плата: Gigabyte GA-P35-DS3L | ОЗУ: 2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5 | Графічна карта (и): Gainward ATI 3850 | Звукова карта: На борту | Жорсткий диск (и): Seagate Barracuda 7200.7 120GB | Оптичний привід (и): HITACHI DVD-ROM GD-2500 | Діло / PSU: Corsair VX450 | Охолодження: AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm | Мережі / Інтернет: На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю | Монітор (и): Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m | Операційна система (и): XP Home | |