![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nedávno jsem byl řekl aktualizovat můj Vista povolen notebook, který je v pohodě. Když jsem se snažil udělat to, že řekl, že jsem o instalaci aktualizace pro Windows update (Jak jsem si myslel ironicky), tak jsem kliknul na "OK" a umožnil provoz přes UAC a čekali na chvíli, ale pořád říká, že instalace se nezdařila, kód 800B0100 a Microsoft pomůže systém je stále k ničemu, pokud vůbec. Pomoci by bylo dobré, líbí se mi udržet mé laptop up to date! |
|
| |||
| |||
| Neviděli jste tuto stránku? http://support.microsoft.com/kb/947366 |
|
| |||
| |||
| I stáhli Vista Update Připravenost nástroj a jeho instalace by mělo být ve chvíli, budete vědět, jak to chodí. * Aktualizace * Zdá se držet při instalaci .. jakékoliv nápady? |
|
| |||
| |||
| Přejít na Windows Update, ručně, pomocí clicky odkaz na vaše Start / Programy menu. NEPOUŽÍVEJTE firefox nebo jakékoliv jiné prohlížeče. Postupujte podle pokynů, a zapomenout na vaše auto aktualizace, co na to. Je to problém, jsem 5 počítačů v krátkém časovém období se tato věc, ale to bude fungovat samo ven. Také bych doporučuji vám obrátit se UAC thingie OFF. |
|
| |||
| |||
| To didnt help much. Je prostě říká vyhledávání aktualizací dále červená a dává mi nějaký kód chyby, která je stejně jako používání krému plátku. Dokonce říká, I haven't done aktualizaci hledání předtím. Snažil jsem se jít na Windows Update webových stránkách v IE, ale řekl to prostřednictvím nabídky Start. Jak těžké může být pro aktualizaci odstřelený věc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I nedoporučujeme odbočka UAC vypnout, ale to jen proto, že nemohu posoudit, jak ten chlap je schopen úspěšně pracovat s PC.
| |||
| |||
| Hardware se dá dělat, co můžu udělat XP, Vista, jen aby se všechno zdá být dlouhá a komplikovaná. Můžete mi dát návod, pokud se vám líbí, jsem příslušný dost dobré dodržovat určité pokyny, ale nechám zapnuté UAC, protože není otravovat mě a je to má být bezpečnější |
|
| |||
| |||
| Nejsem jist, že to souvisí, ale je to pro mě pracoval v minulosti. Přidat Windows Update, aby vaše Důvěryhodné servery. >> Klikněte zde << |
|
| |||
| |||
| To už je .. Prostě se snažil nainstalovat Vista SP2 a mám stejnou chybu. I don't think I've manipulováno něco rozbijete když .. |
|
| |||
| |||
| Vista SP2? I don't připomenout, že jeden ........ |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows Vista Nebude Update | gamiseta | Operační systémy Windows | 6 | 4. února 2009 11:44 |
| Windows Update | rbscooby | Operační systémy Windows | 3 | 24. dubna 2008 13:06 |
| Windows Update nefunguje? | christine154 | Operační systémy Windows | 4 | 11. březen 2008 09:14 |
| Windows Update | christine154 | Operační systémy Windows | 45 | 28. února 2008 05:45 |
| Vista Windows Update | Ostuda | Operační systémy Windows | 1 | 13. ledna 2008 11:26 |
| Thread Nástroje | |
| |