μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Αποτυχία για την ενημέρωση των Windows

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 26 Δεκεμβρίου 2008, 13:51
Μέλος Ομάδα

Default Αποτυχία για την ενημέρωση των Windows

Πρόσφατα είπαν για την ενημέρωση μου επέτρεψε Vista laptop το οποίο είναι καλό. Όταν προσπάθησα να το κάνω αυτό που είχα πει ότι για να εγκαταστήσετε μια ενημερωμένη έκδοση του Windows Update (Τι ειρωνεία σκέφτηκα), ώστε να κάνετε κλικ στο "OK" και επέτρεψε τη λειτουργία μέσω UAC και περίμενε για λίγο αλλά κρατάει λέει ότι η εγκατάσταση απέτυχε με 800B0100 και ο κώδικας της Microsoft βοηθούν σύστημα εξακολουθεί να είναι ως άχρηστο από ποτέ.

Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν καλό, μου αρέσει να μου laptop μέχρι σήμερα!
Old 26 Δεκεμβρίου 2008, 14:04
Συντονιστής Ομάδας

Έχετε δει αυτή τη σελίδα; http://support.microsoft.com/kb/947366

Old 26 Δεκεμβρίου 2008, 14:22
Μέλος Ομάδα

Θα κατεβάσει το Vista Update και την ετοιμότητα των εργαλείο υποτίθεται ότι είναι η εγκατάσταση αυτή τη στιγμή, θα σας ενημερώσω πώς πηγαίνει.

* ενημέρωση * Φαίνεται να "κολλήσει" κατά την εγκατάσταση .. καμιά ιδέα;
Old 26 Δεκεμβρίου 2008, 15:45
Ομάδα Δωρητών

Πηγαίνετε στο Windows Update, το χέρι, μέσω του clicky σύνδεσμο στην έναρξη / προγράμματα του μενού. Να μη χρησιμοποιείτε το Firefox ή οποιοδήποτε άλλο browser. Ακολουθήστε τις οδηγίες που υπάρχουν και να ξεχάσουμε την αυτόματη ενημέρωση για αυτό το πράγμα. Είναι μια ταλαιπωρία, έκανα 5 υπολογιστές σε σύντομο χρονικό διάστημα με αυτό το πράγμα, αλλά αυτό θα λειτουργήσει μόνη της έξω. Επίσης, θα πρότεινα τη σειρά σας το UAC thingie OFF.
Old 26 Δεκεμβρίου 2008, 16:13
Μέλος Ομάδα

Αυτό didn't βοηθήσει πολύ. Απλά λέει την αναζήτηση ενημερωμένων εκδόσεων, στη συνέχεια κόκκινο και μου δίνει κάποιο κωδικό σφάλματος που αφορά τόσο τη χρησιμοποιήσετε ως κρέμα φέτας. Είναι ακόμη και λέει δεν έχω κάνει μια ενημέρωση πριν από την έρευνα. Προσπάθησα πρόκειται για δικτυακό τόπο του Windows Update στο IE αλλά είπε το κάνουμε μέσα από το μενού Έναρξη.

Πώς μπορεί να είναι σκληρό για την ενημέρωση των καταραμένος τίποτα!!
Old 26 Δεκεμβρίου 2008, 16:18
MJM
Ομάδα Δωρητών

Δεν συνιστώ καμπή UAC off, αλλά αυτό είναι μόνο και μόνο επειδή δεν μπορώ να φανεί η θέση είναι ο τύπος της εργασίας με Η / Υ με επιτυχία.

Το σύστημά μου: Toshiba Satellite A200-28ιζ

Processor (s):
Intel Core 2 Duo T8100
Motherboard:
Mobile Intel PM965 Express Chipset
Μνήμες:
1024 + 2048MB DDR2 667
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI HD 2600 XT
Κάρτα Ήχου:
Toshiba Bass Ενισχυμένη Sound System
Hard Drive (s):
200GB 5400RPM
Optical Drive (s):
DVD Super Multi
Υπόθεση / PSU:
Σειρά Satellite A200
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (ες):
15.4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Operating System (s):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 26 του Δεκεμβρίου 2008, 16:20
Μέλος Ομάδα

Υλικό που μπορώ να κάνω, μπορώ να κάνω XP, Vista μόνο φαίνεται να κάνουν τα πάντα μακρά και πολύπλοκη. Μπορείτε να μου δώσετε έναν οδηγό αν θέλετε, είμαι αρμόδια αρκεί να ακολουθήσουν κάποιες καλές οδηγίες αλλά θα αφήσει UAC ενεργοποιημένη διότι δεν ενοχλούν εμένα και θα μπορεί να είναι ασφαλέστερα
Old 26 Δεκεμβρίου 2008, 17:04
Συντονιστής Ομάδας

Δεν είμαι βέβαιος ότι αυτό έχει σχέση, αλλά είναι για μένα εργαστεί στο παρελθόν. Προσθέστε το Windows Update για να σας Trusted Sites.

>> Κάντε κλικ εδώ <<

Old 27 Δεκεμβρίου 2008, 02:28
Μέλος Ομάδα

Θα είναι ήδη ..
Απλά προσπάθησα να εγκαταστήσετε Vista SP2 και έχω το ίδιο σφάλμα. Δεν νομίζω ότι έχω κάτι να αλλοιωθεί το σπάσει αν και ..
Old 27 Δεκεμβρίου 2008, 03:57
Ομάδα Δωρητών

Vista SP2; Δεν θυμάμαι ότι μία ........
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.