manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Neuspješno ažuriranje sustava Windows

Reply

Thread Tools
Old 26. prosinca 2008, 13:51
Member Group

Default Neuspješno ažuriranje sustava Windows

Nedavno sam je rekao kako bi ažurirali moj Vidik omogućeno laptop koji je u redu. Našto JA pokušao to učiniti je rekao da sam morao instalirati ažuriranja za Windows Update (kako ironično sam mislio), pa sam kliknuo "OK" i omogućio rad kroz UAC i čekali neko vrijeme, ali ga drži rekavši da je instalirati s failed kod 800B0100 i pomoći sustavom Microsoft je i dalje kao beskoristan kao i uvijek.

Bilo koji pomoć bi bilo dobro, ja volim moj laptop drži do datuma!
Old 26. prosinca 2008, 14:04
Moderator / ica grupe

Jeste li vidjeli ovu stranicu? http://support.microsoft.com/kb/947366

Old 26. prosinca 2008, 14:22
Member Group

Ja preuzimanje datoteka Vidik Ažurirati Spremnost alata i njegove trebao biti u trenutku instalacije, omogućit će znati kako to ide.

* update * Čini objesiti kad instalirate .. bilo koji ideja?
Old 26. prosinca 2008, 15:45
Donatorska Grupa

Idi na Windows Update, ručno, putem clicky link na vaš Start / Programi izbornika. Ne koristite Firefox ili bilo kojeg drugog preglednika. Slijedite upute postoji i zaboraviti o vašem auto ažurirati za ovu stvar. To je svađa, ja sam 5 računala u kratkom vremenu sa ovim stvar, ali to će raditi i sama van. Također, htio bih vam predložiti uključivanje UAC thingie off.
Old 26. prosinca 2008, 16:13
Member Group

To nije puno pomoći. To samo govori traženja ažuriranja onda ide crveno i daje mi neke pogreške kod koji je koliko koristiti kao kremu kriška. Ona čak kaže nisam učinio ažuriranje traži prije. Pokušao sam odlazak na Windows Update web stranici u IE, ali on je rekao to učiniti preko izbornika Start.

Koliko teško može biti ažurirati odminirane stvar!
Old 26. prosinca 2008, 16:18
MJM
Donatorska Grupa

JA dont 'preporučiti tokarenje UAC off, ali to je samo zato što ja ne mogu izmjerili koliko sposoban Gvido je uspješno radi s računalima.

My System: Toshiba Satellite A200-28P

Procesor (i):
Intel Core 2 Duo T8100
Matične ploče:
Mobile Intel PM965 Express chipset
RAM memorija:
1024 + 2048MB DDR2 667
Grafička kartica (e):
ATI HD 2600 XT
Sound Card:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Tvrdi disk (i):
200GB 5400RPM
Optički pogon (e):
DVD-Super Multi
Case / PSU:
Satellite A200 serija
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (e):
15.4 "1280 x800 Toshiba TruBrite
Operacijski sustav (e):
Windows Vidik SP1 / Fedora i386
Old 26 pro 2008, 16:20
Member Group

Hardware ja mogu, ne mogu učiniti XP, Vidik pravedan činiti se to čini sve što je duga i komplicirana. Možete mi dati vodič ako želite, ja sam dovoljno kompetentan da slijedite upute neke dobre ali ja ostaviti UAC uključen, jer ona ne smetati mene i to je značilo da se sigurnije
Old 26. prosinca 2008, 17:04
Moderator / ica grupe

Im 'ne siguran ovo je povezano, ali je za mene radila u prošlosti. Dodaj Windows Update na svoj Trusted Sites.

>> Kliknite ovdje <<

Old 27. prosinca 2008, 02:28
Member Group

To je već ..
Dovoljno je pokušao instalirati Vidik SP2 i JA je dobio jednak greška. I don't think I've tampered s nešto razbiti ga ipak ..
Old 27. prosinca 2008, 03:57
Donatorska Grupa

Vista SP2? Ja ne podsjetiti da je jedan ........
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.