![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Nedavno sam je rekao kako bi ažurirali moj Vidik omogućeno laptop koji je u redu. Našto JA pokušao to učiniti je rekao da sam morao instalirati ažuriranja za Windows Update (kako ironično sam mislio), pa sam kliknuo "OK" i omogućio rad kroz UAC i čekali neko vrijeme, ali ga drži rekavši da je instalirati s failed kod 800B0100 i pomoći sustavom Microsoft je i dalje kao beskoristan kao i uvijek.
Bilo koji pomoć bi bilo dobro, ja volim moj laptop drži do datuma! |
|
|
|||
|
|||
|
Jeste li vidjeli ovu stranicu? http://support.microsoft.com/kb/947366
|
|
|
|||
|
|||
|
Ja preuzimanje datoteka Vidik Ažurirati Spremnost alata i njegove trebao biti u trenutku instalacije, omogućit će znati kako to ide.
* update * Čini objesiti kad instalirate .. bilo koji ideja? |
|
|
|||
|
|||
|
Idi na Windows Update, ručno, putem clicky link na vaš Start / Programi izbornika. Ne koristite Firefox ili bilo kojeg drugog preglednika. Slijedite upute postoji i zaboraviti o vašem auto ažurirati za ovu stvar. To je svađa, ja sam 5 računala u kratkom vremenu sa ovim stvar, ali to će raditi i sama van. Također, htio bih vam predložiti uključivanje UAC thingie off.
|
|
|
|||
|
|||
|
To nije puno pomoći. To samo govori traženja ažuriranja onda ide crveno i daje mi neke pogreške kod koji je koliko koristiti kao kremu kriška. Ona čak kaže nisam učinio ažuriranje traži prije. Pokušao sam odlazak na Windows Update web stranici u IE, ali on je rekao to učiniti preko izbornika Start.
Koliko teško može biti ažurirati odminirane stvar! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
JA dont 'preporučiti tokarenje UAC off, ali to je samo zato što ja ne mogu izmjerili koliko sposoban Gvido je uspješno radi s računalima.
|
|||
|
|||
|
Hardware ja mogu, ne mogu učiniti XP, Vidik pravedan činiti se to čini sve što je duga i komplicirana. Možete mi dati vodič ako želite, ja sam dovoljno kompetentan da slijedite upute neke dobre ali ja ostaviti UAC uključen, jer ona ne smetati mene i to je značilo da se sigurnije
|
|
|
|||
|
|||
|
Im 'ne siguran ovo je povezano, ali je za mene radila u prošlosti. Dodaj Windows Update na svoj Trusted Sites.
>> Kliknite ovdje << |
|
|
|||
|
|||
|
To je već ..
Dovoljno je pokušao instalirati Vidik SP2 i JA je dobio jednak greška. I don't think I've tampered s nešto razbiti ga ipak .. |
|
|
|||
|
|||
|
Vista SP2? Ja ne podsjetiti da je jedan ........
|