![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nemrég azt mondták, hogy frissíthetem Vista engedélyezve laptop, ami finom. Amikor megpróbáltam csinálni azt mondta, hogy nekem kellett telepíteni egy frissítést a Windows Update (Milyen ironikus, gondoltam) úgy Rákattintottam az "OK", és lehetővé tették a művelet révén UAC és várt egy darabig, de azt tartja, mondván, hogy a telepítés nem sikerült 800B0100 a kódot, és a Microsoft segít a rendszer még mindig használhatatlan, mint valaha. Any help lenne jó, hogy én szeretek laptop naprakész! |
|
| |||
| |||
| Láttad ezt az oldalt? http://support.microsoft.com/kb/947366 |
|
| |||
| |||
| Letöltöttem a Vista Update Readiness eszközt, és annak kellene lennie a telepítés pillanatában, tudatja Önnel, hogy hogyan megy ez. * update * Úgy tűnik, hogy lefagy, amikor a telepítés .. any ideas? |
|
| |||
| |||
| Ugrás a Windows Update, kézzel, a clicky linket a Start / Programok menüben. NE használja a Firefox vagy más böngészővel. Kövesse az utasításokat, és felejtse el a dolog, az automatikus frissítés egy e. Ez egy szóváltás, már 5 számítógépeket rövid idő alatt ez a dolog, de ez is ki fog dolgozni. Is, azt javasoljuk, hogy kapcsolja ki a UAC dolog. |
|
| |||
| |||
| Ez didnt sokat segítene. Csak azt mondja keresett frissítések Majd piros, és egy kis hiba kód, amely legalább annyira használja a krémet szeletet. Azt mondja, még nem került sor a frissítés keresés előtt. Próbáltam megy a Windows Update weboldal IE, de azt nem mondta, hogy a Start menüben. Mennyire nehéz ez a frissítés az istenverte dolog! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én nem ajánlom fordult UAC, de ez csak azért, mert nem tudja felmérni, hogyan képes a fickó egy sikeres együttműködés a PC-k.
| |||
| |||
| Hardver tudok csinálni, meg tudom csinálni XP, Vista éppen úgy tűnik, hogy minden hosszú és bonyolult. Tudod, hogy én egy útmutatót, ha úgy tetszik, én vagyok az illetékes elég, hogy kövesse az utasításokat, de néhány jó elhagyom UAC bekapcsolva, mert nem bánt engem, és ez azt jelentette, hogy biztonságosabbak legyenek, |
|
| |||
| |||
| Nem tudom, ez a rokon, de ez nekem is dolgozott a múltban. Add a Windows Update a Megbízható helyek. >> Kattintson ide << |
|
| |||
| |||
| Már most is .. Csak megpróbáltam telepíteni Vista SP2 és én ugyanazt a hibát. Nem hiszem, hogy már rajta valami eltörnie bár .. |
|
| |||
| |||
| Vista SP2? Nem emlékszem, hogy egy ........ |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| A Windows Vista nem frissül | gamiseta | A Windows operációs rendszerek | 6 | 4. február 2009 11:44 |
| Windows frissítés | rbscooby | A Windows operációs rendszerek | 3 | 24. április 2008 13:06 |
| A Windows Update nem működik? | christine154 | A Windows operációs rendszerek | 4 | 11. március 2008 09:14 |
| Windows frissítés | christine154 | A Windows operációs rendszerek | 45 | 28. február 2008 05:45 |
| Windows Vista-frissítés | Ócskaság | A Windows operációs rendszerek | 1 | 13. január 2008 11:26 |
| Téma eszközök | |
| |