![]() |
|
|
|||
|
|||
|
לאחרונה נאמר לעדכן Vista מופעל הנייד שלי וזה בסדר. כאשר ניסיתי לעשות את זה היא אמרה שאני צריך להתקין עדכון ל-Windows Update (כמה אירוני, חשבתי) אז לחצו על "אישור" ו אפשרה מבצע דרך UAC והמתין לזמן מה, אבל זה שומר אומר שההתקנה נכשלה עם את הקוד של מיקרוסופט ו 800B0100 עזרה המערכת עדיין כמו אבן שאין לה הופכין כמו פעם.
כל עזרה תהיה טובה, אני אוהב לשמור על הנייד שלי מעודכן! |
|
|
|||
|
|||
|
ראית את זה בדף? http://support.microsoft.com/kb/947366
|
|
|
|||
|
|||
|
אני הורדתי את העדכון Vista Readiness הכלי שלה אמור להיות התקנת ברגע, נודיע לך איך זה הולך.
* עדכון * נראה להיתקע בעת התקנת .. רעיונות כלשהם? |
|
|
|||
|
|||
|
עבור ל-Windows Update, באופן ידני, דרך הקישור שלך clicky התחל / תוכניות בתפריט. אל תשתמש Firefox או כל דפדפן אחר. בצע את ההוראות לשם שכח את העדכון האוטומטי של דבר זה. זהו מאבק, עשיתי 5 מחשבים זמן קצר עם הדבר הזה, אך הוא עצמו לא יעבוד. כמו כן, הייתי מציע לך להפוך את UAC thingie OFF.
|
|
|
|||
|
|||
|
זה didn't לעזור הרבה. זה רק אומר מחפש עדכונים אז מגיע אדום והוא נותן לי קוד שגיאה וזה יותר להשתמש בתור קרם פרוסה. זה גם אומר אני לא עשיתי עדכון לפני החיפוש. ניסיתי הולך על אתר האינטרנט של Windows Update ב-IE אבל הוא אמר לי לעשות את זה דרך התפריט 'התחל'.
כמה קשה זה יכול להיות לעדכן את blasted דבר!! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
אני לא ממליץ מפנה UAC רחוק, אבל זה רק כי אני לא יכול לאמוד עד כמה הוא מסוגל לבחור בהצלחה של עבודה עם מחשבים.
|
|||
|
|||
|
חומרה אני יכול לעשות, אני יכול לעשות XP, Vista רק כדי להפוך את הכל נראה ארוך ומורכב. אתה יכול לתת לי מדריך אם אתה רוצה, אני מוכשר מספיק כדי לעקוב אחר ההוראות טובות אבל אני משאירה UAC מופעל כי זה לא לעצבן אותי וזה אמור להיות בטוח יותר
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
שהוא כבר ..
רק ניסיתי להתקין את Vista SP2 ויש לי את אותה השגיאה. אני לא חושב שאני כבר tampered עם משהו כדי לשבור את זה בכל זאת .. |
|
|
|||
|
|||
|
Vista SP2? אני לא זוכר את זה ........
|