mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Nepavyko atnaujinti "Windows"

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 26, 2008, 13:51
Narys

Default Nepavyko atnaujinti "Windows"

Aš neseniai buvo pranešta, kad atnaujinti savo Vista "nešiojamojo kompiuterio, kuris leido baudą. Kai aš bandžiau tai padaryti, jis sakė, kad teko įdiegti "Windows Update Update (Kaip ironiška, maniau) ir aš paspausti" OK "ir leido veikimą UAC ir laukė, kol ją palaiko, bet sakydamas, kad įdiegti nepavyko kodas 800B0100 ir "Microsoft" pagalbos sistema vis dar yra kaip nenaudinga, kaip ir anksčiau.

Any help Būtų gerai, man patinka laikyti mano nešiojamas atnaujinamas!
Old Gruodis 26, 2008, 14:04
Moderatorius Grupė

Ar matėte šį puslapį? http://support.microsoft.com/kb/947366

Old Gruodis 26, 2008, 14:22
Narys

I downloaded Vista "naujinimas Noras priemonė, ir jos turėtų būti įdiegimo metu, leis jums sužinoti, kaip jis.

* atnaujinta * Atrodo, kad pakabinti diegiant .. Any ideas?
Old Gruodis 26, 2008, 15:45
Donorų grupės

Eikite į "Windows Update", rankiniu būdu, naudojant Clicky nuorodą į savo Start / Programs meniu. NEGALIMA naudoti Firefox arba bet kuria kita naršykle. Vykdykite instrukcijas ten ir pamiršti apie savo auto update dalykas tai. Tai vargo, aš 5 kompiuterių trumpą laiką su šiuo dalykas, tačiau ji pati iš darbo. Taip pat norėčiau pasiūlyti Jums savo ruožtu UAC thingie OFF.
Old Gruodis 26, 2008, 16:13
Narys

Tai didnt help much. Jis tiesiog sako, ieškoti atnaujinimus tada eina raudonas ir suteikia man klaidos kodas, kuris yra tiek naudojama kaip kremas po gabaliuką. Jis netgi sako aš nepadarė atnaujinti Paieška anksčiau. I tried going on Windows Update "svetainės IE, bet ji pasakė tai padaryti naudojant meniu Pradėti.

Kaip sunku jį galima atnaujinti susprogdino dalykas!
Old Gruodis 26, 2008, 16:18
MJM
Donorų grupės

Nemanau rekomenduoti tekinimo UAC išjungti, bet tai tik todėl, kad aš negaliu įvertinti kaip galintys vaikinas sėkmingai dirbti su kompiuteriais.

Mano sistema: Toshiba Satellite A200-28P

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo T8100
Pagrindinė plokštė:
Mobile Intel PM965 Express Chipset
RAM atmintis:
1024 + 2048MB DDR2 667
Graphics Card (-ai):
ATI HD 2600 XT
Garso plokštė:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Kietasis diskas (-ai):
200GB 5400rpm
Optical Drive (s):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satellite A200 serija
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Intel 4965AGN
Monitorius (-ai):
15.4 "1.280 X800 Toshiba TruBrite
Operacinė sistema (-os):
Windows Vista SP1 "/ Fedora i386
Old Gruodis 26, 2008, 16:20
Narys

Aparatūra galiu padaryti, XP galiu padaryti, Vista tik atrodo, kad viskas ilgas ir sudėtingas. Jūs galite duoti man gidas jei jums patinka, aš pakankamai kompetentingas, kad po geros instrukcijos, bet aš palikti UAC įjungtas, nes jame nėra erzina mane, ir tai reiškė, kad bus saugesni
Old Gruodis 26, 2008, 17:04
Moderatorius Grupė

I'm not sure this is related tačiau ji dirbo už mane anksčiau. Pridėti "Windows Update" į savo patikimų svetainių.

>> Čia <<

Old Gruodis 27, 2008, 02:28
Narys

Tai jau yra ..
Tiesiog bandė įdiegti Vista SP2 ir aš gavau tą pačią klaidą. I don't think I've sugadinta kažką sumušė jį, nors ..
Old Gruodis 27, 2008, 03:57
Donorų grupės

Vista SP2? Nepamenu, kad vienas ........
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
"Windows Vista" neatnaujins gamiseta Windows "operacinės sistemos 6 4 vasaris 2009 11:44
Windows Update rbscooby Windows "operacinės sistemos 3 Balandis 24, 2008 13:06
Windows update neveikia? christine154 Windows "operacinės sistemos 4 Kovas 11, 2008 09:14
Windows Update christine154 Windows "operacinės sistemos 45 28 vasaris 2008 05:45
"Windows Vista" naujinimas Shocker Windows "operacinės sistemos 1 13 sausis 2008 11:26
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.