![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš neseniai buvo pranešta, kad atnaujinti savo Vista "nešiojamojo kompiuterio, kuris leido baudą. Kai aš bandžiau tai padaryti, jis sakė, kad teko įdiegti "Windows Update Update (Kaip ironiška, maniau) ir aš paspausti" OK "ir leido veikimą UAC ir laukė, kol ją palaiko, bet sakydamas, kad įdiegti nepavyko kodas 800B0100 ir "Microsoft" pagalbos sistema vis dar yra kaip nenaudinga, kaip ir anksčiau. Any help Būtų gerai, man patinka laikyti mano nešiojamas atnaujinamas! |
|
| |||
| |||
| Ar matėte šį puslapį? http://support.microsoft.com/kb/947366 |
|
| |||
| |||
| I downloaded Vista "naujinimas Noras priemonė, ir jos turėtų būti įdiegimo metu, leis jums sužinoti, kaip jis. * atnaujinta * Atrodo, kad pakabinti diegiant .. Any ideas? |
|
| |||
| |||
| Eikite į "Windows Update", rankiniu būdu, naudojant Clicky nuorodą į savo Start / Programs meniu. NEGALIMA naudoti Firefox arba bet kuria kita naršykle. Vykdykite instrukcijas ten ir pamiršti apie savo auto update dalykas tai. Tai vargo, aš 5 kompiuterių trumpą laiką su šiuo dalykas, tačiau ji pati iš darbo. Taip pat norėčiau pasiūlyti Jums savo ruožtu UAC thingie OFF. |
|
| |||
| |||
| Tai didnt help much. Jis tiesiog sako, ieškoti atnaujinimus tada eina raudonas ir suteikia man klaidos kodas, kuris yra tiek naudojama kaip kremas po gabaliuką. Jis netgi sako aš nepadarė atnaujinti Paieška anksčiau. I tried going on Windows Update "svetainės IE, bet ji pasakė tai padaryti naudojant meniu Pradėti. Kaip sunku jį galima atnaujinti susprogdino dalykas! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemanau rekomenduoti tekinimo UAC išjungti, bet tai tik todėl, kad aš negaliu įvertinti kaip galintys vaikinas sėkmingai dirbti su kompiuteriais.
| |||
| |||
| Aparatūra galiu padaryti, XP galiu padaryti, Vista tik atrodo, kad viskas ilgas ir sudėtingas. Jūs galite duoti man gidas jei jums patinka, aš pakankamai kompetentingas, kad po geros instrukcijos, bet aš palikti UAC įjungtas, nes jame nėra erzina mane, ir tai reiškė, kad bus saugesni |
|
| |||
| |||
| Tai jau yra .. Tiesiog bandė įdiegti Vista SP2 ir aš gavau tą pačią klaidą. I don't think I've sugadinta kažką sumušė jį, nors .. |
|
| |||
| |||
| Vista SP2? Nepamenu, kad vienas ........ |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| "Windows Vista" neatnaujins | gamiseta | Windows "operacinės sistemos | 6 | 4 vasaris 2009 11:44 |
| Windows Update | rbscooby | Windows "operacinės sistemos | 3 | Balandis 24, 2008 13:06 |
| Windows update neveikia? | christine154 | Windows "operacinės sistemos | 4 | Kovas 11, 2008 09:14 |
| Windows Update | christine154 | Windows "operacinės sistemos | 45 | 28 vasaris 2008 05:45 |
| "Windows Vista" naujinimas | Shocker | Windows "operacinės sistemos | 1 | 13 sausis 2008 11:26 |
| Temos įrankiai | |
| |