mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Neizdevās atjaunināt Windows

Reply

Thread Tools
Old Decembris 26, 2008, 13:51
Loceklis

Default Neizdevās atjaunināt Windows

Es nesen bija teicis, lai mainīšu Vista ļāva klēpjdators, kas ir labi. Kad es mēģināju to darīt, tā teikt, ka man nācās instalēt atjauninājumu Windows update (Cik ironiski, es domāju), lai es noklikšķinājuši "OK", un ļāva darbībai, izmantojot UAC un gaidīja, kamēr bet tur teikts, ka instalēt nesekmīgs kods 800B0100 un Microsoft Palīdzības sistēma joprojām, kā bezjēdzīgi, kā kādreiz.

Any help būtu labi, man patīk turēt savu portatīvo datoru līdz datumu!
Old Decembris 26, 2008, 14:04
Moderator Group

Vai esat redzējuši šo lapu? http://support.microsoft.com/kb/947366

Old Decembris 26, 2008, 14:22
Loceklis

Es lejupielādēt Vista Update Gatavība rīks un tā vajadzētu būt uzstādīšanas brīdī, būs jums zināt, kā tas notiek.

* update * Šķiet, pakārt, instalējot .. any ideas?
Old Decembris 26, 2008, 15:45
Donors Group

Iet uz Windows Update, manuāli, izmantojot Clicky saiti uz savu Start / Programs izvēlnē. NELIETOJIET Firefox vai citu pārlūkprogrammu. Izpildiet instrukcijas, tur un aizmirst par savu auto update lieta par to. Tas apgrūtinājumus, man bija 5 datori, kas īsā laika periodā, ar šo lietu, bet tā paša darba veikšanu. Arī es ieteiktu jums vērsties UAC thingie OFF.
Old Decembris 26, 2008, 16:13
Loceklis

Ka didn't palīdzēt daudz. Tā tikai saka, meklējot atjauninājumus, tad iet sarkanā un dod man kādu kļūdas kodu, kas ir daudz lietot kā krēmu šķēli. Tā pat saka, ka es to vēl nav izdarījušas atjauninājumu meklēšanu pirms tam. Es centos iet uz Windows Update mājas lapā IE, bet tas teica, darīt to, izmantojot izvēlni Sākt.

Cik grūti vai to var atjaunināt blasted lieta!
Old Decembris 26, 2008, 16:18
MJM
Donors Group

Es neiesakām pagrieziena UAC off, bet tas ir tikai tāpēc, ka es nevaru noskaidrot, cik iespējams puisis veiksmīgi strādāt ar datoriem.

Mana sistēma: Toshiba Satellite A200-28P

Processor (s):
Intel Core 2 Duo T8100
Motherboard:
Mobile Intel PM965 Express Chipset
RAM Operatīvā atmiņa:
1024 + 2048MB DDR2 667
Graphics Card (s):
ATI HD 2600 XT
Sound Card:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Hard Drive (s):
200GB 5400RPM
Optical Drive (s):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satellite A200 Series
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Intel 4965AGN
Monitor (s):
15.4 "1.280 X800 Toshiba TruBrite
Operating System (s):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old Decembris 26, 2008, 16:20
Loceklis

Hardware es varu darīt, XP es varu darīt, Vista tikai šķiet, lai viss garš un sarežģīts. Jūs varat dot man guide, ja vēlaties, es esmu kompetenta pietiekami ievērot dažas labas norādījumiem, bet es varu atstāt UAC ieslēgts, jo tas nekaitini mani, un tas ir domāts, lai būtu drošāka
Old Decembris 26, 2008, 17:04
Moderator Group

Es neesmu pārliecināts, tas ir saistīts, bet tas strādāja mani pagātnē. Add Windows Update jūsu Trusted Sites.

>> Noklikšķiniet šeit <<

Old Decembris 27, 2008, 02:28
Loceklis

Tas jau ir ..
Vienkārši mēģināja instalēt Vista SP2, un es saņēmu pašu kļūdu. Es nedomāju, ka esmu viltojusi kaut ko lauzt gan ..
Old Decembris 27, 2008, 03:57
Donors Group

Vista SP2? Es neatceros, ka viens ........
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.