![]() |
|
| |||
| |||
| Es nesen bija teicis, lai mainīšu Vista ļāva klēpjdators, kas ir labi. Kad es mēģināju to darīt, tā teikt, ka man nācās instalēt atjauninājumu Windows update (Cik ironiski, es domāju), lai es noklikšķinājuši "OK", un ļāva darbībai, izmantojot UAC un gaidīja, kamēr bet tur teikts, ka instalēt nesekmīgs kods 800B0100 un Microsoft Palīdzības sistēma joprojām, kā bezjēdzīgi, kā kādreiz. Any help būtu labi, man patīk turēt savu portatīvo datoru līdz datumu! |
|
| |||
| |||
| Vai esat redzējuši šo lapu? http://support.microsoft.com/kb/947366 |
|
| |||
| |||
| Es lejupielādēt Vista Update Gatavība rīks un tā vajadzētu būt uzstādīšanas brīdī, būs jums zināt, kā tas notiek. * update * Šķiet, pakārt, instalējot .. any ideas? |
|
| |||
| |||
| Iet uz Windows Update, manuāli, izmantojot Clicky saiti uz savu Start / Programs izvēlnē. NELIETOJIET Firefox vai citu pārlūkprogrammu. Izpildiet instrukcijas, tur un aizmirst par savu auto update lieta par to. Tas apgrūtinājumus, man bija 5 datori, kas īsā laika periodā, ar šo lietu, bet tā paša darba veikšanu. Arī es ieteiktu jums vērsties UAC thingie OFF. |
|
| |||
| |||
| Ka didn't palīdzēt daudz. Tā tikai saka, meklējot atjauninājumus, tad iet sarkanā un dod man kādu kļūdas kodu, kas ir daudz lietot kā krēmu šķēli. Tā pat saka, ka es to vēl nav izdarījušas atjauninājumu meklēšanu pirms tam. Es centos iet uz Windows Update mājas lapā IE, bet tas teica, darīt to, izmantojot izvēlni Sākt. Cik grūti vai to var atjaunināt blasted lieta! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es neiesakām pagrieziena UAC off, bet tas ir tikai tāpēc, ka es nevaru noskaidrot, cik iespējams puisis veiksmīgi strādāt ar datoriem.
| |||
| |||
| Hardware es varu darīt, XP es varu darīt, Vista tikai šķiet, lai viss garš un sarežģīts. Jūs varat dot man guide, ja vēlaties, es esmu kompetenta pietiekami ievērot dažas labas norādījumiem, bet es varu atstāt UAC ieslēgts, jo tas nekaitini mani, un tas ir domāts, lai būtu drošāka |
|
| |||
| |||
| Es neesmu pārliecināts, tas ir saistīts, bet tas strādāja mani pagātnē. Add Windows Update jūsu Trusted Sites. >> Noklikšķiniet šeit << |
|
| |||
| |||
| Tas jau ir .. Vienkārši mēģināja instalēt Vista SP2, un es saņēmu pašu kļūdu. Es nedomāju, ka esmu viltojusi kaut ko lauzt gan .. |
|
| |||
| |||
| Vista SP2? Es neatceros, ka viens ........ |