![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Niedawno doniesiono, aby zaktualizować Vista aktywny laptop, który jest w porządku. Kiedy próbował to zrobić to powiedzieć, że miałem do zainstalowania aktualizacji dla systemu Windows Update (Jak ironicznie Myślałem) więc kliknięciu przycisku "OK" i pozwoliło operacji poprzez UAC i czekał na chwilę, ale utrzymuje, że instalacja nie powiodła się kod 800B0100 i Microsoft system pomocy jest nadal tak bezużyteczne, jak zawsze. Każda pomoc będzie dobra, lubię mój laptop prowadzenie na bieżąco! |
|
| |||
| |||
| Czy widzisz tę stronę? http://support.microsoft.com/kb/947366 |
|
| |||
| |||
| I pobrali Vista Gotowość i narzędzia powinny być w momencie instalacji, pozwoli Ci, jak to działa. * Aktualizacja * Wydaje się zawiesić podczas instalacji .. jakieś pomysły? |
|
| |||
| |||
| Przejdź do witryny Windows Update, ręcznie poprzez Clicky link na swojej Start / Programy menu. NIE używać Firefoksa lub jakiekolwiek inne przeglądarki. Postępuj zgodnie z instrukcjami i nie zapominaj o swoich automatycznej aktualizacji rzeczą na tym. It's a hassle, zrobiłem 5 komputerów w krótkim czasie z tego powodu, ale będzie się obecnie. Ponadto, chciałbym zaproponować Ci wyłączyć UAC thingie OFF. |
|
| |||
| |||
| To didnt help much. Po prostu mówi poszukiwaniu aktualizacji Następnie czerwone i daje mi kod błędu, który jest tak bardzo jak używać kremu plaster. To nawet nie mówi mam zrobić aktualizację przed wyszukiwania. Starałem się na witrynie Windows Update w IE, ale powiedział to zrobić za pomocą menu Start. Jak to może być ciężko, aby zaktualizować blasted rzeczy! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie polecam zwrotnym wyłączyć UAC, ale to tylko dlatego, że nie mogę oceniać, jak ten facet jest zdolny do pracy z komputerami pomyślnie.
| |||
| |||
| Sprzęt mogę zrobić, mogę zrobić XP, Vista, tylko wydaje się, aby wszystko długi i skomplikowany. Możesz dać mi przewodnika, jeśli chcesz, jestem wystarczająco właściwe, aby kilka dobrych instrukcje ale pozostawić UAC włączona, ponieważ nie nękać mnie i to oznaczało, które mają być bezpieczniejsze |
|
| |||
| |||
| Nie wiem, jest to związane ale pracował dla mnie w przeszłości. Dodaj witryny Windows Update do zaufanych witryn. >> Kliknij tutaj << |
|
| |||
| |||
| To już jest .. Po prostu chciał zainstalować Vista SP2 i mam ten sam błąd. I don't think I've manipulował coś break it though .. |
|
| |||
| |||
| Vista SP2? I nie przypomnieć, że jednym ........ |