![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedávno som bol povedal aktualizovať môj Vista povolený notebook, ktorý je v pohodě. Keď som sa snažil urobiť to, že povedal, že som o inštalácii aktualizácie pre Windows update (Ako som si myslel ironicky), tak som klikol na "OK" a umožnil prevádzku cez UAC a čakali na chvíľu, ale stále hovorí, že inštalácia zlyhala, kód 800B0100 a Microsoft pomôže systém je stále k ničomu, ak vôbec. Pomoci by bolo dobré, páči sa mi udržať mojej laptop up to date! |
|
| |||
| |||
| Nevideli ste túto stránku? http://support.microsoft.com/kb/947366 |
|
| |||
| |||
| I prevzali Vista Update Pripravenosť nástroj a jeho inštalácie by malo byť vo chvíli, budete vedieť, ako to chodí. * Aktualizácia * Zdá sa držať pri inštalácii .. akékoľvek nápady? |
|
| |||
| |||
| Prejsť na Windows Update, ručne, pomocou click odkaz na vaše Štart / Programy menu. NEPOUŽÍVAJTE firefox alebo akékoľvek iné prehliadače. Postupujte podľa pokynov, a zabudnúť na vaše auto zmenené, čo na to. Je to problém, som 5 počítačov v krátkom časovom období sa táto vec, ale to bude fungovať samo von. Tiež by som doporučuji vám obrátiť sa UAC thingie OFF. |
|
| |||
| |||
| To didnt help much. Je jednoducho hovorí vyhľadávanie aktualizácií ďalej červená a dáva mi nejaký kód chyby, ktorá je rovnako ako používanie krému plátku. Dokonca hovorí, I Nenašli done aktualizáciu hľadanie predtým. Snažil som sa ísť na Windows Update webových stránkach v IE, ale povedal to prostredníctvom ponuky Štart. Ako ťažké môže byť pre aktualizáciu zastrelených vec! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I neodporúčame odbočka UAC vypnúť, ale to len preto, že nemôžem posúdiť, ako ten chlap je schopný úspešne pracovať s PC.
| |||
| |||
| Hardware sa dá robiť, čo môžem urobiť XP, Vista, len aby sa všetko zdá byť dlhá a komplikovaná. Môžete mi dať návod, ak sa vám páči, som príslušný dosť dobré dodržiavať určité pokyny, ale nechám zapnuté UAC, pretože nie je otravovat ma a je to má byť bezpečnejšie |
|
| |||
| |||
| Nejsem jist, že to súvisí, ale je to pre mňa pracoval v minulosti. Pridať Windows Update, aby vaša Dôveryhodné servery. >> Kliknite tu << |
|
| |||
| |||
| To už je .. Jednoducho sa pokúsil nainštalovať Vista SP2 a mám rovnakú chybu. Nechcem think I've manipulovalo niečo rozbijete keď .. |
|
| |||
| |||
| Vista SP2? Nechcem, pripomenúť, že jeden ........ |