мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Није успело ажурирање система Уиндоус

Reply

Тхреад Тоолс
Old 26. Нов 2008, 13:51
Мембер Гроуп

Default Није успело ажурирање система Уиндоус

Недавно сам је рекао како би ажурирали мој Видик омогућено лаптоп који је у реду. Нашто ЈА суђен то учинити је рекао да сам морао да инсталирате исправке за Уиндоус Упдате (како иронично сам мислио), па сам кликнуо "ОК" и омогућио рад кроз УАЦ и чекали неко време, али га држи рекавши да је инсталирате с фаилед код 800Б0100 и помоћи системом Мицрософт је и даље као бескористан као и увек.

Било који помоћ би било добро, ја волим мој лаптоп држи до датума!
Old 26. Нов 2008, 14:04
Модератор / ица групе

Јесте ли видели ову страницу? хттп://суппорт.мицрософт.цом/кб/947366

Old 26. Нов 2008, 14:22
Мембер Гроуп

Ја скидати податке Видик Модернизирати Спремност алата и његове требао бити у тренутку инсталације, омогућиће да зна како то иде.

* Упдате * Чини обесити кад инсталирате .. било који идеја?
Old 26. Нов 2008, 15:45
Донаторска Група

Иди на Уиндоус Упдате, ручно, путем Цлицкы линк на ваш Старт / Програми менија. Не користите Фирефокс или било ког другог прегледача. Следите упутства постоји и заборавити о вашем ауто модернизирати за ову ствар. То је свађа, ја сам 5 рачунара у кратком времену са овим ствар, али то ће радити и сама ван. Такође, хтео бих вам предложити укључивање УАЦ тхингие офф.
Old 26. Нов 2008, 16:13
Мембер Гроуп

То није пуно помоћи. То само говори тржења исправке онда иде црвено и даје ми неке грешке код који је колико користити као крему кришка. Она чак каже нисам учинио исправка тражи пре. Покушао сам одлазак на Уиндоус Упдате уеб страници у ИЕ, али он је рекао то учинити преко менија Старт.

Колико тешко може бити модернизирати одминиране ствар!
Old 26. Нов 2008, 16:18
Донаторска Група

ЈА донт 'препоручити стругања УАЦ офф, али то је само зато што ја не могу да оценимо колико способан тип је успешно ради са рачунарима.

Мы Сыстем: Тосхиба сателлите А200-28П

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Дуо Т8100
Матичне плоче:
Мобиле Интел ПМ965 Експресс цхипсет
РАМ меморија:
1024 + 2048МБ ДДР2 667
Графичка картица (е):
АТИ ХД 2600 КСТ
Соунд Цард:
Тосхиба басс Енханцед Соунд Сыстем
Тврди диск (и):
200ГБ 5400РПМ
Оптички погон (е):
ДВД-Супер Мулти
Цасе / псу:
Сателлите А200 серија
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Интел 4965АГН
Монитор (е):
15/4 "1280 кс800 Тосхиба ТруБрите
Оперативни систем (е):
Уиндоуси Видик СП1 / Федора и386
Old 26 про 2008, 16:20
Мембер Гроуп

Хардуаре ја могу, не могу учинити КСП, Видик праведан чинити се то чини све што је дуга и компликована. Можете ми дати водич ако желите, ја сам довољно компетентан да следите упутства неке добре али ја оставити УАЦ укључен, јер она не сметати мене и то је значило да се сигурније
Old 26. Нов 2008, 17:04
Модератор / ица групе

Им 'не сигуран ово је повезано, али је за мене радила у прошлости. Додај Уиндоус Упдате на свој Трустед Ситес.

>> Кликните овде <<

Old 27. Нов 2008, 02:28
Мембер Гроуп

То је већ ..
Довољно је покушао да инсталирате Видик СП2 и ЈА је добио једнак грешка. И дон'т тхинк И'ве тамперед с нешто разбити га ипак ..
Old 27. Нов 2008, 03:57
Донаторска Група

Виста СП2? Ја не подсетити да је један ........
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Уиндоус Виста неће Ажурирај гамисета Уиндоус Оператинг Сыстемс 6 4 фебруар 2009 11:44
Уиндоус Упдате рбсцообы Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 24 април 2008 13:06
Уиндоус упдате не ради? цхристине154 Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 11 март 2008 09:14
Уиндоус Упдате цхристине154 Уиндоус Оператинг Сыстемс 45 28 фебруар 2008 05:45
Исправка за Уиндоус Виста Роман Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 13 јануар 2008 11:26
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц