![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Недавно сам је рекао како би ажурирали мој Видик омогућено лаптоп који је у реду. Нашто ЈА суђен то учинити је рекао да сам морао да инсталирате исправке за Уиндоус Упдате (како иронично сам мислио), па сам кликнуо "ОК" и омогућио рад кроз УАЦ и чекали неко време, али га држи рекавши да је инсталирате с фаилед код 800Б0100 и помоћи системом Мицрософт је и даље као бескористан као и увек. Било који помоћ би било добро, ја волим мој лаптоп држи до датума! |
|
| |||
| |||
| Јесте ли видели ову страницу? хттп://суппорт.мицрософт.цом/кб/947366 |
|
| |||
| |||
| Ја скидати податке Видик Модернизирати Спремност алата и његове требао бити у тренутку инсталације, омогућиће да зна како то иде. * Упдате * Чини обесити кад инсталирате .. било који идеја? |
|
| |||
| |||
| Иди на Уиндоус Упдате, ручно, путем Цлицкы линк на ваш Старт / Програми менија. Не користите Фирефокс или било ког другог прегледача. Следите упутства постоји и заборавити о вашем ауто модернизирати за ову ствар. То је свађа, ја сам 5 рачунара у кратком времену са овим ствар, али то ће радити и сама ван. Такође, хтео бих вам предложити укључивање УАЦ тхингие офф. |
|
| |||
| |||
| То није пуно помоћи. То само говори тржења исправке онда иде црвено и даје ми неке грешке код који је колико користити као крему кришка. Она чак каже нисам учинио исправка тражи пре. Покушао сам одлазак на Уиндоус Упдате уеб страници у ИЕ, али он је рекао то учинити преко менија Старт. Колико тешко може бити модернизирати одминиране ствар! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЈА донт 'препоручити стругања УАЦ офф, али то је само зато што ја не могу да оценимо колико способан тип је успешно ради са рачунарима.
| |||
| |||
| Хардуаре ја могу, не могу учинити КСП, Видик праведан чинити се то чини све што је дуга и компликована. Можете ми дати водич ако желите, ја сам довољно компетентан да следите упутства неке добре али ја оставити УАЦ укључен, јер она не сметати мене и то је значило да се сигурније |
|
| |||
| |||
| Им 'не сигуран ово је повезано, али је за мене радила у прошлости. Додај Уиндоус Упдате на свој Трустед Ситес. >> Кликните овде << |
|
| |||
| |||
| То је већ .. Довољно је покушао да инсталирате Видик СП2 и ЈА је добио једнак грешка. И дон'т тхинк И'ве тамперед с нешто разбити га ипак .. |
|
| |||
| |||
| Виста СП2? Ја не подсетити да је један ........ |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уиндоус Виста неће Ажурирај | гамисета | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 6 | 4 фебруар 2009 11:44 |
| Уиндоус Упдате | рбсцообы | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 24 април 2008 13:06 |
| Уиндоус упдате не ради? | цхристине154 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 11 март 2008 09:14 |
| Уиндоус Упдате | цхристине154 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 45 | 28 фебруар 2008 05:45 |
| Исправка за Уиндоус Виста | Роман | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 13 јануар 2008 11:26 |
| Тхреад Тоолс | |
| |