az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Windows Update Failed to

Reply

Konu Araçları
Old 26 Aralık 2008, 13:51
Üye Grubu

Default Windows Update Failed to

Son benim Vista oldukça iyi bir dizüstü etkin güncellemek için söylendi. Ben bunu yapmaya çalıştım bu Windows güncelleştirme için bir güncelleştirme yüklemeye (nasıl düşünce) ironik ben "Tamam" tıkladım ve bu izin söyledi UAC ile çalışma ve bir süre bekledim ama söyleyerek tutar bu Yüklenemedi ile Kod 800B0100 ve Microsoft yardım sistemi yine her zamanki gibi işe yaramaz.

Herhangi bir yardım, ben bugüne kadar benim laptop kadar tutmak gibi iyi olurdu!
Old 26 Aralık 2008, 14:04
Moderatör Grubu

Bu sayfa gördünüz mü? http://support.microsoft.com/kb/947366

Old 26 Aralık 2008, 14:22
Üye Grubu

Ben Vista Güncelleştirmesi Hazırlık aracı indirmiş ve şu anda yükleme olması gerekiyordu, nasıl gidiyor bildiririz.

* güncelleme * O zaman .. yükleyerek asmak gibi herhangi bir fikir?
Old 26 Aralık 2008, 15:45
Bağış Grubu

Windows Update, elle için başlangıç tarihinde Clicky bağlantı / programlar menüsünden gidin. Kendiniz kullanmak Firefox veya başka bir tarayıcı. Bu talimatları uygulayın ve bu için otomatik güncelleme şey unutur. Biraz garip's, 5 bilgisayar kısa bir süre bu şey ile, ama kendi yoluna girecek. Ayrıca, size UAC thingie kapatmak öneririz.
Old 26 Aralık 2008, 16:13
Üye Grubu

Bu didnt yardımcı çok. Sadece güncellemeleri sonra kırmızı gider arama söyledi ve bana bir krem dilim kadar kullanın hata kodu verir. Hatta önce bir güncelleştirme arama yapmadıysanız söyledi. Ben IE'deki Windows Update web sitesine devam denedim ama başlangıç menüsünden bunu söyledi.

Ne zor şey Allah'ın belası güncellemek için olabilir!
Old 26 Aralık 2008, 16:18
MJM
Bağış Grubu

Ben UAC kapatılması tavsiye etmiyoruz, ama bu sadece çünkü nasıl adam yetenekli göstergesi değildir's başarıyla bilgisayarlar ile çalışan biri.

Benim Sistemi: Toshiba Satellite A200-28P

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Duo T8100
Anakart:
Mobil Intel PM965 Express Chipset
RAM hafıza:
1024 + 2048MB DDR2 667
Grafik Kartı (ler):
ATI HD 2600 XT
Ses Kartı:
Toshiba Bass Enhanced Ses Sistemi
Sabit Disk (ler):
200GB 5400RPM
Optik Sürücü (ler):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satellite A200 Serisi
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Intel 4965AGN
Monitör (ler):
15,4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
İşletim Sistemi (ler):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 26 Aralık 2008, 16:20
Üye Grubu

Ben XP yapabilirim ben Donanım yapabilirsiniz, Vista herşeyi uzun ve karmaşık yapmak görünüyor. Eğer ben yeterli yetkili yaşıyorum iyi talimatları izleyin ister ama UAC çünkü beni rahatsız eden gelmez ve torna da güvenli olması gerekiyordu izni Bana rehber bir verebilirsiniz
Old 26 Aralık 2008, 17:04
Moderatör Grubu

Bu ilgili ama emin değilim o benim için geçmişte çalışmış's. Güvenilen Siteler Windows Update ekleyin.

>> Tıklayınız <<

Old 27 Aralık 2008, 02:28
Üye Grubu

Bu zaten bir ..
Sadece Vista SP2'yi yüklemeyi denedim ve aynı hata var. Ben bir şey ile .. ama bunu kırmaya Kurcalanmış sonra sanmıyorum
Old 27 Aralık 2008, 03:57
Bağış Grubu

Vista SP2? Ben hatırlamak değil, bir ........
Reply

Register

Bookmarks