менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Помилка при оновленні Windows

Reply

Різьба Інструменти
Old 26 грудня 2008, 13:51
Член групи

Default Помилка при оновленні Windows

Нещодавно я сказав оновити Vista включений ноутбук який чудово. Коли я спробував зробити це він сказав, що мені довелося встановити оновлення для оновлення Windows (Яка іронія, я думала), тому я клацнув "ОК" і дозволив операції через ОАК "і почекав трохи, але він продовжує говорити про те, що вдалося встановити з 800B0100 Кодексом та системою Microsoft Help, як і раніше, як марно, як ніколи.

Будь-яка допомога буде добре, я хотів зберегти своє ноутбука в курсі подій!
Old 26 грудня 2008, 14:04
Модератор групи

Ви бачили цю сторінку? http://support.microsoft.com/kb/947366

Old 26 грудня 2008, 14:22
Член групи

Я завантажив Готовність Vista Update інструменту і його передбачається встановлення в даний час, дозволить Вам знати, як воно йде.

* UPDATE * Схоже, щоб повісити при установці .. будь-які ідеї?
Old 26 грудня 2008, 15:45
Донор групи

Перейти на Windows Update, вручну, через Clicky посилання на ваш Start / Programs меню. НЕ використовувати Firefox або будь-який інший браузер. Дотримуйтесь інструкцій і забути про ваші автоматичного оновлення річ для цього. Це обмеження, я зробив 5 комп'ютерів в короткий проміжок часу з цією річчю, але вона буде працювати сама Out. Крім того, я хотів би запропонувати вам вимкнути UAC штучка.
Old 26 грудня 2008, 16:13
Член групи

Didn't Це дуже допомагає. Вона просто говорить пошуках оновлень потім проходить червоною і дає мені помилку коду, який більше використовувати в якості крему скибочка. Він навіть каже, що я ще не зробив оновлення до пошуку. Я спробував відбувається на сайті Windows Update в IE, але він сказав це зробити через меню "Пуск".

Наскільки важко це може бути для оновлення річ підірвали!
Old 26 грудня 2008, 16:18
MJM
Донор групи

Я не рекомендую включати UAC Off, але це тільки тому, що я не можу оцінити, наскільки здатний хлопець успішної роботи з ПК.

Моя система: Toshiba Satellite A200-28P

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo T8100
Материнська плата:
Mobile Intel PM965 Express для мобільних ПК
ОЗУ:
1024 + 2048MB DDR2 667
Графічна карта (и):
ATI HD 2600 XT
Звукова карта:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Жорсткий диск (и):
200GB 5400rpm
Оптичний привід (и):
DVD Super Multi
Діло / PSU:
Satellite A200 серії
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Intel 4965AGN
Монітор (и):
15.4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Операційна система (и):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 26 грудня 2008, 16:20
Член групи

Обладнання я можу зробити, XP я можу зробити, Vista просто здається, роблять все, довгий і складний. Ви можете дати мені керівництво, якщо хочете, я досить компетентними, щоб наступні кілька хороших інструкцій, але я залишаю UAC включена, оскільки вона не дратує мене, і це означало бути безпечним
Old 26 грудня 2008, 17:04
Модератор групи

Я не впевнений, це пов'язано, але це працює для мене в минулому. Додати Windows Update до списку надійних вузлів.

>> Клацніть тут <<

Old 27 грудня 2008, 02:28
Член групи

Це вже ..
Просто спробував встановити Vista SP2, і я отримав ту ж помилку. Я не думаю, що я щось підроблені розбити його, хоча ..
Old 27 грудня 2008, 03:57
Донор групи

Vista SP2? Я не пам'ятаю, що один ........
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.