![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Нещодавно я сказав оновити Vista включений ноутбук який чудово. Коли я спробував зробити це він сказав, що мені довелося встановити оновлення для оновлення Windows (Яка іронія, я думала), тому я клацнув "ОК" і дозволив операції через ОАК "і почекав трохи, але він продовжує говорити про те, що вдалося встановити з 800B0100 Кодексом та системою Microsoft Help, як і раніше, як марно, як ніколи.
Будь-яка допомога буде добре, я хотів зберегти своє ноутбука в курсі подій! |
|
|
|||
|
|||
|
Ви бачили цю сторінку? http://support.microsoft.com/kb/947366
|
|
|
|||
|
|||
|
Я завантажив Готовність Vista Update інструменту і його передбачається встановлення в даний час, дозволить Вам знати, як воно йде.
* UPDATE * Схоже, щоб повісити при установці .. будь-які ідеї? |
|
|
|||
|
|||
|
Перейти на Windows Update, вручну, через Clicky посилання на ваш Start / Programs меню. НЕ використовувати Firefox або будь-який інший браузер. Дотримуйтесь інструкцій і забути про ваші автоматичного оновлення річ для цього. Це обмеження, я зробив 5 комп'ютерів в короткий проміжок часу з цією річчю, але вона буде працювати сама Out. Крім того, я хотів би запропонувати вам вимкнути UAC штучка.
|
|
|
|||
|
|||
|
Didn't Це дуже допомагає. Вона просто говорить пошуках оновлень потім проходить червоною і дає мені помилку коду, який більше використовувати в якості крему скибочка. Він навіть каже, що я ще не зробив оновлення до пошуку. Я спробував відбувається на сайті Windows Update в IE, але він сказав це зробити через меню "Пуск".
Наскільки важко це може бути для оновлення річ підірвали! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Я не рекомендую включати UAC Off, але це тільки тому, що я не можу оцінити, наскільки здатний хлопець успішної роботи з ПК.
|
|||
|
|||
|
Обладнання я можу зробити, XP я можу зробити, Vista просто здається, роблять все, довгий і складний. Ви можете дати мені керівництво, якщо хочете, я досить компетентними, щоб наступні кілька хороших інструкцій, але я залишаю UAC включена, оскільки вона не дратує мене, і це означало бути безпечним
|
|
|
|||
|
|||
|
Я не впевнений, це пов'язано, але це працює для мене в минулому. Додати Windows Update до списку надійних вузлів.
>> Клацніть тут << |
|
|
|||
|
|||
|
Це вже ..
Просто спробував встановити Vista SP2, і я отримав ту ж помилку. Я не думаю, що я щось підроблені розбити його, хоча .. |
|
|
|||
|
|||
|
Vista SP2? Я не пам'ятаю, що один ........
|