![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз наскоро изграден персонален компютър с помощта на изброените позиции: Mainboard: MSI K9MM-V Процесор: AMD SEMPRON 3400 + 1.8GHz Socket AM2 L2 256KB HDD: Maxtor STM340211AS 40GB 7200RPM SATAII 2MB кеш - OEM DVD: NEC Optiarc АД-7170S-0B 18x DVD ± RW / DL / RAM Serial ATA Черно - OEM Аз идвам за да заредите XP Pro SP2, като въведете в BIOS и избор CDROM, както ми предпочитание обувка. Проверя, че HDD и DVD устройството са били признати, което правят. Но както аз запаметите CMOS и опитайте и стартиране от CD получавам съобщение за грешка; диск BOOT FAILURE, INSERT СИСТЕМА диск и натиснете ENTER. Айв опитвали всяка комбинация мога да измисля в BIOS, променени джъмперите около върху HDD, дори се опита използвате IDE CDROM устройството за зареждане, всички опити за връщане със същото послание. Едно нещо, което мисля, че би било, когато влизат в Стандарт CMOS характеристики, SATA HDD и DVD диск, са разположени в IDE Channel 1 и 2, с уважение, направи тези показатели трябва да бъдат по-Channel 0? Аз не знам как да направя това. Всяка помощ ще е много оценявам като имам пълно изчерпване на идеи? Поздрави |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| А PC ще стартира от CD, без твърди дискове, така че не им причиняват проблема.
| |||
| |||
| Наздраве Дейв, Айв опитали различен CD устройството, и други обувка CD's. Im започват да се чувстват като Айв обхванати всички бази?!? |
|
| |||
| |||
| Опитай само с CD-Rom включен инча Уверете се, че устройството е открит в BIOS. Актуален въпрос следва поп и Ви молим да стартирате от компактдиск. Също така се грижа за възможността да F натискане на клавиш, за да изберете обувка устройство. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Лаптоп за SATA твърд диск не е открит през XP Инсталирайте | lotty26 | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 27 май 2009 г. 06:25 |
| Unmountable Обувка том, № Твърд диск Намерени, имам Windows Ремонт диск | ve0804 | Дискове & сменяемите носители | 6 | 14 май 2009 г. 14:42 |
| Диск Обувка Неспазването, Вмъкване система диск и натиснете Въведи | joebeaven | Дискове & сменяемите носители | 10 | 18 Март 2009 17:39 |
| SATA диск за управление на лаптоп! | simbeb | Дискове & сменяемите носители | 1 | 2-ро Апр 2008 08:03 |
| NTDLR липсващи BOOT диск FAILURE | Alantrini | Windows операционни системи | 9 | 16-то ноември 2007 20:38 |
| Нишка Инструменти | |
| |