![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| I nedávno postavil PC pomocí uvedených položek: Základní: MSI K9MM-V Procesor: AMD Sempron 3400 + 1.8GHz Socket AM2 L2 256kilobajt HDD: Maxtor STM340211AS 40 GB 7200RPM SATAII 2MB Cache - OEM DVD: NEC Optiarc AD-7170S-0B 18x DVD ± RW / DL / RAM Serial ATA Black - OEM Přicházím k zatížení XP Pro SP2 zadáním bios a volbou CDROM jako moje preference boot. I check že HDD a DVD byly uznány, které dělají. Ale jak jsem zachránit CMOS a zkuste a boot z CD dostanu chybovou zprávu, DISK BOOT selhání INSERT systémový disk a stiskněte klávesu ENTER. Ive vyzkoušeli všechny kombinace můžu myslet na bios, změnil jumperů asi na HDD, dokonce se pokusil pomocí IDE CDROM mechaniky bootovat z všechny pokusy vracející se stejnou zprávu. Jedna věc, myslím, že to může být, když jsem zadat Standard CMOS funkce, SATA HDD a DVD jsou umístěny v IDE Channel 1 a 2 respektem, co je třeba v Channel 0? Nevím, jak to udělat. Pomoc bude mnohem ocení jak jsem úplně vyčerpá nápady? Kind regards |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A PC bude zavádět z CD bez pevné disky, takže není jejich příčinou problému.
| |||
| |||
| nazdraví dave, IVE vyzkoušeli různé CD-ROM a další boot CD. im začínají cítit jako IVE zahrnuty veškeré podklady?? |
|
| |||
| |||
| Zkuste se jen na CD-Rom zazátkovaný palců Ujistěte se, že disk je detekován v BIOSu. Otázka by měla pop a požádat, abyste boot z CD. Také pozor na možnost tisku a F klíč k výběru spouštěcí zařízení. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Laptop SATA pevný disk nebyl nalezen Během instalace XP | lotty26 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 27. května 2009 06:25 |
| Unmountable Zavádecí Svazek č. pevný disk Našel jsem Windows Opravy disků | ve0804 | Drives & Removable Media | 6 | 14. května 2009 14:42 |
| Disk Zavádecí Nedodržení, vložte systémový disk a stiskněte Enter | joebeaven | Drives & Removable Media | 10 | 18. března 2009 17:39 |
| SATA disk řízení o notebook! | simbeb | Drives & Removable Media | 1 | 2. dubna 2008 08:03 |
| NTDLR chybí BOOT DISK SELHÁNÍ | Alantrini | Operační systémy Windows | 9 | 16. listopadu 2007 20:38 |
| Thread Nástroje | |
| |