![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ja sam nedavno izgrađena PC koristeći navedene stavke:
Mainboard: MSI K9MM-V Procesor: AMD Sempron 3400 + 1.8GHz Socket AM2 L2 256KB HDD: Maxtor STM340211AS 40GB 7200rpm SATAII 2MB Cache - OEM DVD: NEC Optiarc AD-7170S-0B 18x DVD ± RW / DL / RAM Serial ATA Black - OEM I doći do opterećenja XP Pro SP2 ulaska u bios i odabrati CDROM kao moju sklonost čizma. Provjerite da li su HDD i DVD pogona su priznate, što rade. Ali kao što sam ste CMOS i pokušati čizma iz CD-a dobivam poruku o pogrešci; BOOT Disk NEPOŠTIVANJA, INSERT SYSTEM diska, a zatim pritisnite ENTER. Ive pokušao sam svaku kombinaciju možete sjetiti u bios, promijenio jumpers oko na HDD, čak pokušao koristeći IDE CDROM drive na boot from, svi pokušaji povratka s istom porukom. Jedna stvar mislim da bi to moglo biti, kad sam unesite Standard CMOS značajke, SATA HDD i DVD pogona su pozicionirani u IDE Channel 1 i 2 poštovanjem, zar ti treba biti u Kanal 0? Ne znam kako da to učinite. Bilo kakva pomoć će biti mnogo poštovati kao što sam ja potpuno bez ideja? Kind Regards |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
PC htijenje čizma iz CD-a koji nemaju tvrde diskove, tako da ih nije uzrok problema.
|
|||
|
|||
|
nazdravlje Dave,
ive pokušao različiti CD pogon i drugi boot CD-a. im počinju osjećati kao ive prekrivena svim bazama?!? |
|
|
|||
|
|||
|
Probajte samo sa CD-ROM priključen u.
Provjerite je li disk je otkrivena u BIOS. A pitanje treba poskočiti i od vas tražiti da čizma iz CD-a. Također paziti na mogućnost F pritisnite tipku za odabir boot uređaja. |