![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én nemrég épült egy PC segítségével a felsorolt tételek: Alaplap: MSI K9MM-V Processzor: AMD Sempron 3400 + 1.8GHz Socket AM2 L2 256KB HDD: Maxtor STM340211AS 40GB 7200RPM SATAII 2MB Gyorsítótár - OEM DVD: NEC Optiarc AD-7170S-0B 18x DVD ± RW / DL / RAM Serial ATA Fekete - OEM Azért jöttem, hogy terhelés XP Pro SP2 bejegyezve a BIOS és kiválasztásában CDROM ahogy előnyben elindulni. Azt ellenőrzik, hogy a HDD és DVD-meghajtó is elismerte, ami nekik. De elmenteni a CMOS és megpróbálja elindítani a CD kapok hibaüzenetet; DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND ENTER. Ive próbált minden kombinációja azt hiszem a BIOS-ban, megváltozott a jumperekkel körül a HDD is próbáltam használ IDE CD-ROM meghajtót indítani, minden próbálkozás visszatér az azonos üzenetet. Az egyik dolog, azt hiszem, lehet, mikor adja meg a Standard CMOS funkciók, a SATA HDD és DVD-meghajtó van elhelyezve IDE csatorna 1 és 2 tisztelettel, akkor ezeket kell csatorna 0? Nem tudom, hogyan kell csinálni. Any help appreciated lesz mint már teljesen elfogyott az ötlet? Kind Regards |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A PC boot CD nélkül merevlemezek így nem azok okozzák a problémát.
| |||
| |||
| cheers Dave, ive próbált egy másik CD-meghajtóba, és egyéb boot CD. im kezd kedvem ive fedezi a bázisok?? |
|
| |||
| |||
| Próbáljon csak a CD-ROM csatlakoztatva hüvelyk Győződjön meg róla, hogy a meghajtó észlelt a BIOS-ban. A szóban forgó felbukkan, és kérik, hogy a boot CD. Is figyelnie kell a lehetőséget, hogy nyomja meg a F gombot, válasszuk a boot eszközzel. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Laptop SATA merevlemez nem mutatható XP telepítése közben | lotty26 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 27. május 2009 06:25 |
| Unmountable Boot kötet, No merevlemezen található, még a Windows Repair Disk | ve0804 | Drives & Removable Media | 6 | 14. május 2009 14:42 |
| Disk Boot Failure, Insert System Disk majd nyomja meg az ENTER | joebeaven | Drives & Removable Media | 10 | 18. március 2009 17:39 |
| SATA lemezek kezelése egy laptop! | simbeb | Drives & Removable Media | 1 | 2. április 2008 08:03 |
| NTDLR hiányzó DISK BOOT FAILURE | Alantrini | A Windows operációs rendszerek | 9 | 16. november 2007 20:38 |
| Téma eszközök | |
| |