![]() |
|
|
|||
|
|||
|
יש לי לאחרונה הקים את המחשב באמצעות הפריטים ברשימה:
Mainboard: MSI K9MM-V מעבד: AMD Sempron 3400 + 1.8GHz Socket AM2 L2 256KB HDD: Maxtor STM340211AS 40GB 7200RPM SATAII 2MB Cache - OEM DVD: Nec Optiarc AD-7170S-0B 18x DVD ± RW / DL / RAM Serial ATA Black - OEM אני בא לטעון XP Pro SP2 באמצעות הזנת ה-BIOS ובחירת CDROM שלי העדפה האתחול. אני בודק את זה HDD ו-DVD כבר הכירו, שבה הם עושים. אבל כמו שאני שומר את ה-CMOS וה לנסות אתחול מהתקליטור אני מקבל הודעת שגיאה; דיסק BOOT כישלון, הכנס דיסק המערכת והקש Enter. Ive ניסו כל שילוב אני יכול לחשוב על ה-BIOS, שינה את המגשרים מסביב על HDD, אפילו ניסו באמצעות כונן CDROM IDE to boot from, כל ניסיונות חוזרים עם אותה הודעה. דבר אחד אני חושב שזה יכול להיות, כשאני הזן את תכונות CMOS רגיל, את HDD SATA ו-DVD הם מיקומו ב-IDE Channel 1 ו 2 respectfully, אלה צריך לעשות כדי להיות ערוץ 0? אני לא יודע איך לעשות את זה. כל עזרה תהיה הרבה כפי ךיתורעה יש לי לחלוטין נגמרים הרעיונות? Kind regards |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
המחשב יבצע אתחול מתקליטור ללא כוננים קשיחים כך שהוא לא גרם להם את הבעיה.
|
|||
|
|||
|
Cheers Dave,
ive ניסו אחר כונן תקליטורים, או תקליטור אתחול של אחרים. IM מתחיל להרגיש כמו ive כיסה את כל בסיסי?!? |
|
|
|||
|
|||
|
נסה רק עם התקליטור פקוק למערכת
ודא הוא זיהה את הכונן ב-BIOS. שאלה צריך להופיע בהפתעה ולבקש ממך אתחול מתקליטור. כמו כן תיזהר על אפשרות ללחוץ על מקש F כדי לבחור את התקן האתחול. |