![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Aš neseniai pastatytas PC naudojant išvardytų punktų:
Mainboard: MSI K9MM-V Procesorius: AMD Sempron 3400 + 1.8GHz Socket AM2 L2 256KB HDD: Seagate STM340211AS 40GB 7200rpm SATAII 2MB Cache - OEM DVD: NEC Optiarc AD-7170S-0B 18x DVD ± RW / DL / RAM Serial ATA Black - OEM Ateinu įkelti XP Pro SP2, įvežamų į BIOS ir pasirinkite CDROM kaip mano preferencija boot. Patikrinti, kad HDD ir DVD-ROM buvo pripažintas, o jie. Bet kaip man išsaugoti CMOS ir pabandyti paleisti iš CD gaunu klaidos pranešimą; disk boot failure, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER. Ive, kas bandė kartu galiu sugalvoti į BIOS, pasikeitė džemperiai aplink ant HDD, netgi bandė naudoti IDE CDROM drive to boot iš visų mėginimų grįžti su ta pačia žinia. Vienas dalykas, aš manau, kad gali būti, kai aš įveskite Standard CMOS funkcijas, SATA HDD ir DVD-ROM yra išdėstyti 1 kanalo IDE ir 2 pagarbiai, tai jas reikia į kanalą 0? Aš nežinau, kaip tai padaryti. Any help much appreciated bus kaip aš visiškai paleisti iš idėjos? Pagarbiai |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kompiuteryje paleisti iš CD be standžiųjų diskų, todėl nėra jų sukelia problemą.
|
|||
|
|||
|
Cheers Dave,
IVE bandė skirtingus CD ir kitos boot CD. jiems pradedant feel like ive apima visus pagrindus?!? |
|
|
|||
|
|||
|
Gauta tik su CD-ROM prijungtas in
Įsitikinkite, kad diskas yra nustatyta BIOS. Klausimas turi pop-up ir prašome boot from CD. Taip pat atkreipti dėmesį galimybė paspauskite F mygtuką, norėdami pasirinkti paleisties įrenginį. |