![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Am construit recent un PC folosind enumerate elemente:
Mainboard: MSI K9MM-V Procesor: AMD Sempron 3400 + 1.8GHz Socket AM2 L2 256KB HDD: Maxtor STM340211AS 40GB 7200rpm SATAII 2MB Cache - OEM DVD: NEC Optiarc AD-7170S-0b 18x DVD ± RW / DL / RAM Serial ATA Black - OEM Am venit pentru a încărca XP Pro SP2 prin introducerea a BIOS-ului şi alegând CDROM ca mi preferinţă boot. Am verifica că HDD şi DVD au fost recunoscute, pe care le face. Dar, după cum am salva CMOS şi să încercaţi şi boot-eze de pe CD-ul să primesc un mesaj de eroare; Disk BOOT eşec, INSERT SYSTEM Disk şi apăsaţi ENTER. Ive incercat fiecare combinaţie pot să cred că de la BIOS-ul, a schimbat în jurul jumperii de pe HDD, chiar a încercat, folosind un IDE CDROM disc la spre cizme de la, toate încercările de întoarcere cu acelaşi mesaj. Un lucru cred ca ar putea fi, când voi intra în standard CMOS caracteristici, SATA HDD şi DVD-ROM sunt poziţionate în IDE Channel 1 şi 2 cu respect, nu acestea trebuie să fie în Canal 0? Nu stiu cum sa fac asta. Orice ajutor va fi apreciat ca am complet rămas fără idei? Cu respect |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Un PC-ul va boot de pe CD cu nici un hard disk-uri asa ca nu le este cauza problemei.
|
|||
|
|||
|
Noroc Dave,
ive încercat o altă unitate CD, CD-uri şi alte boot lui. im a început să simt ca ive acoperite toate bazele?!? |
|
|
|||
|
|||
|
Încearcă doar cu CD-ROM-ul conectat inch
Asiguraţi-vă că unitatea este detectat în BIOS. O cauză ar trebui să pop sus şi vă rog să boot de pe CD. De asemenea, ai grija de opţiunea de a apăsa un F-cheie pentru a selecta boot aparat. |