![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I nedávno postavil PC pomocou uvedených položiek: Základné: MSI K9MM-V Procesor: AMD Sempron 3400 + 1.8GHz Socket AM2 L2 256kilobajt HDD: Maxtor STM340211AS 40 GB 7200RPM SATAII 2MB Cache - OEM DVD: NEC Optiarc AD-7170S-0B 18x DVD ± RW / DL / RAM Serial ATA Black - OEM Prichádzam k zaťaženie XP Pro SP2 zadaním bios a voľbou CDROM ako moje preferencie boot. I check že HDD a DVD boli uznané, ktoré robia. Ale jak jsem zachrániť CMOS a skúste a boot z CD dostanem chybovú správu, DISK BOOT zlyhania INSERT systémový disk a stlačte kláves ENTER. Ive vyskúšali všetky kombinácie můžu myslieť na bios, zmenil jumper asi na HDD, dokonca sa pokúsil pomocou IDE CDROM mechaniky bootovat z všetky pokusy vracajúcich sa rovnakú správu. Jedna vec, myslím, že to môže byť, keď som zadať Standard CMOS funkcie, SATA HDD a DVD sú umiestnené v IDE Channel 1 a 2 rešpektom, čo je potrebné v Channel 0? Neviem, ako to urobiť. Pomoc bude oveľa ocenia ako som úplne vyčerpá nápady? Kind regards |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A PC bude zavádzať z CD bez pevné disky, takže nie je ich príčinou problému.
| |||
| |||
| nazdraví dave, IVE vyskúšali rôzne CD-ROM a iné boot CD. im začínajú cítiť ako IVE zahrnuté všetky podklady?? |
|
| |||
| |||
| Skúste sa len na CD-Rom zazátkovanej palcov Uistite sa, že disk je detekovaný v BIOSu. Otázka by mala pop a požiadať, aby ste boot z CD. Tiež pozor na možnosť tlače a F kľúč k výberu spúšťacie zariadenie. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Laptop SATA pevný disk nebol nájdený Počas inštalácie XP | lotty26 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 27. mája 2009 06:25 |
| Unmountable Zavádzacia Zväzok č pevný disk Našiel som Windows Opravy diskov | ve0804 | Drives & Removable Media | 6 | 14. mája 2009 14:42 |
| Disk Zavádzacia Nedodržanie, vložte systémový disk a stlačte Enter | joebeaven | Drives & Removable Media | 10 | 18. marca 2009 17:39 |
| SATA disk konania o notebook! | simbeb | Drives & Removable Media | 1 | 2. apríla 2008 08:03 |
| NTDLR chýba BOOT DISK ZLYHANIE | Alantrini | Operačné systémy Windows | 9 | 16. novembra 2007 20:38 |
| Thread Tools | |
| |