![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Нещодавно я збудував ПК, використовуючи перераховані пункти: Материнська плата: MSI K9MM-V Процесор: AMD Sempron 3400 + 1.8GHz Socket AM2 L2 256KB HDD: Maxtor STM340211AS 40GB 7200rpm SATAII 2MB Cache - OEM DVD: NEC Optiarc AD-7170S-0B 18x DVD ± RW / DL / RAM Serial ATA Чорний - OEM Я прийшов для завантаження XP Pro SP2, ввівши BIOS і вибрати CD-ROM як мої уподобання завантаження. Я перевірити, що жорсткий диск і DVD-дисків було визнано, що вони роблять. Але, як я збережу CMOS і спробувати завантажитися з компакт-диска я отримую повідомлення про помилку; DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK та натисніть клавішу ENTER. Ive намагався кожну комбінацію я можу думати в BIOS, змінив навколо перемички на жорсткому диску, навіть спробував за допомогою дисків IDE CD-ROM для завантаження з усіх спроб повернення з того самого повідомлення. Одна річ, я думаю, це може бути, коли я входжу в Standard CMOS особливостей, SATA HDD і DVD диски розміщуються в IDE Channel 1 і 2 З повагою, зробити це необхідно в каналі 0? Я не знаю, як це зробити. Будь-яка допомога буде набагато оцінили як я вже повністю закінчуються ідеї? Kind Regards |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ПК буде завантажуватися з CD без жорсткого диска так що це не їх причиною проблеми.
| |||
| |||
| Cheers Dave, Ive спробував інший диск CD, CD та інші завантаження's. їм починають відчувати себе Ive охоплює всі підстави?!? |
|
| |||
| |||
| Спробуйте використовувати тільки CD-ROM підключений дюйма Переконайтеся, що диск виявляється в BIOS. Питання має спливав і просимо вас для завантаження з компакт-диска. Також зверніть увагу на опцію натиснути F для вибору завантажувального пристрою. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ноутбук Жорсткий диск SATA не виявляється протягом XP Встановити | lotty26 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 27 травня 2009 06:25 |
| Демонтується завантажувального томи, не знайдено жорстких дисків, у мене Windows Repair Disk | ve0804 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 6 | 14 травня 2009 14:42 |
| DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM диск і натисніть Enter | joebeaven | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 10 | 18 березня 2009 17:39 |
| SATA диск управління на ноутбуку! | simbeb | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 2 квітня 2008 08:03 |
| NTDLR відсутній Boot Disk FAILURE | Alantrini | Операційні системи Windows | 9 | 16 листопада 2007 20:38 |
| Різьба Інструменти | |
| |