![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам HP Палата Бележник, DV 1000 с XP (SP-2) OS. В папката опции само вариант на "Да не се показват скрити папки", е на разположение. Как мога да активирате опцията Покажи скритите файлове? Режа |
|
| |||
| |||
| Уважаеми Дейв Хибридни. Аз съм като прилага лог файл на отвличане Това. Моля, вижте дали можете да помогнете |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Отидете на редактора на системния регистър, като пуснете Regedit в навечерието кутия. Към този ключ: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curre ntVersion \ Explorer \ Разширено В дясната зона, двойно кликване скрита и промяна на стойността на 1. Сега вие сте всичко е готово да отида. Проверете го в менюто Tools, ако промените са влезли в сила.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Аз не знам дали горното е вярно, но аз знам, че като: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curre ntVersion \ Policies \ Explorer когато отидеш там ще видите "nofolderoptions" промяна на стойността на нула или изтриете. ако няма нищо там Гото: HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curr entVersion \ Policies \ Explorer Вие трябва да го намерите в едно от двете места, след като го изтриете и да рестартирате компютъра си, трябва да имате достъп до папката опции отново, освен ако не е активен вирус, който има отклонение да се създаде ключ и да го настроите към 1, а след това Вие ще трябва да се отървете от вируса на първо място, използването Kaspersky или NOD32, или ако търсите нещо свободно Ср да направите трик, но аз не съм толкова сигурен.
__________________ Компютърна Realm - Хардуер, софтуер, интернет, съвети, ревюта и други. Freeware Realm - Това е безценен! (Freeware Индекс) |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Sony VAIO vgn-sz47cn тетрадка - Не CD-ROM, как да инсталирате Windows? | fsraja | Windows операционни системи | 1 | 26 май 2009 г. 06:44 |
| Windows Vista Bsod Грешка .. Какви са опциите ми | simon1990 | Windows операционни системи | 1 | 19 април 2009 12:11 |
| Windows XP Папка Опции | cuttingplier | Windows операционни системи | 3 | 29 Дек 2008 10:55 |
| HP Палата dv9500 Notebook PC .... като проблем ~ | jimbeam | Лаптопи, Mobiles & текст | 7 | 12 Feb 2008 17:25 |
| Папка Опции Проблем | Charbo | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 17 | 17 Авг 2007 10:27 |
| Нишка Инструменти | |
| |