menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Možnosti složky Zakázáno - Notebook HP Pavillion DV1000 s Windows XP (SP2)

Reply

Thread Nástroje
Old 9.března 2009, 05:34
Nový člen skupiny

Mám HP Pavillion Notebook, dv 1000 s XP (SP-2) OS. Ve složce volby pouze možnost 'nezobrazovat skryté složky', je k dispozici. Jak lze aktivovat volbu Zobrazovat skryté obrázek?
Useknout
Old 15 března 2009, 08:50
Nový člen skupiny

Milý Dave Hybridní.
Jsem přiloží soubor protokolu o únos to. Podívejte se prosím, pokud můžete pomoci
Přiložené miniatury
Folder Options Disabled - HP Pavillion Notebook DV1000 with Windows XP (SP2)-screen-shot.jpg  
Old 15 března 2009, 23:57
Dárce Skupina

Přejít na editor registru příkazem regedit spusťte v krabici.

Jít na tento klíč:

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curre ntVersion \ Explorer \ Advanced

V pravé straně oblasti, dvojklikem skrytých a změňte hodnotu na 1. Nyní máte vše nastaveno. Zkontrolujte, zda je ve vaší nabídce Nástroje-li změny v platnost.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 22. dubna 2009, 01:33
luq
Dárce Skupina

Nevím, jestli výše uvedené jsou pravdivé, ale já vím, že jsou:

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curre ntVersion \ Policies \ Explorer

když tam uvidíte 'nofolderoptions' změňte hodnotu na nulu, nebo jej odstranit. pokud není nic tam goto:

HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curr entVersion \ Policies \ Explorer

byste měli najít v jednom ze dvou míst, jakmile jej odstranit a restartovat počítač, měli byste mít přístup složku možnosti znovu, pokud je virus aktivní, která má smyčku vytvořit klíče a nastavte ji na hodnotu 1, pak budete muset zbavit viru první, použijte Kaspersky nebo NOD32, nebo, pokud jste hledali něco zdarma AVG měli udělat trik, ale nejsem tak jistý.

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.