![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám HP Pavillion Notebook, dv 1000 s XP (SP-2) OS. Ve složce volby pouze možnost 'nezobrazovat skryté složky', je k dispozici. Jak lze aktivovat volbu Zobrazovat skryté obrázek? Useknout |
|
| |||
| |||
| Milý Dave Hybridní. Jsem přiloží soubor protokolu o únos to. Podívejte se prosím, pokud můžete pomoci |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Přejít na editor registru příkazem regedit spusťte v krabici. Jít na tento klíč: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curre ntVersion \ Explorer \ Advanced V pravé straně oblasti, dvojklikem skrytých a změňte hodnotu na 1. Nyní máte vše nastaveno. Zkontrolujte, zda je ve vaší nabídce Nástroje-li změny v platnost.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nevím, jestli výše uvedené jsou pravdivé, ale já vím, že jsou: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curre ntVersion \ Policies \ Explorer když tam uvidíte 'nofolderoptions' změňte hodnotu na nulu, nebo jej odstranit. pokud není nic tam goto: HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curr entVersion \ Policies \ Explorer byste měli najít v jednom ze dvou míst, jakmile jej odstranit a restartovat počítač, měli byste mít přístup složku možnosti znovu, pokud je virus aktivní, která má smyčku vytvořit klíče a nastavte ji na hodnotu 1, pak budete muset zbavit viru první, použijte Kaspersky nebo NOD32, nebo, pokud jste hledali něco zdarma AVG měli udělat trik, ale nejsem tak jistý.
__________________ Počítačové Realm - Hardware, Software, Internet, Tipy, recenze a další. Freeware Realm - Je to nezaplacení! (Freeware Index) |