μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Folder Options άτομα με ειδικές ανάγκες - Notebook HP Pavilion DV1000 με τα Windows XP (SP2)

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 9 Μαρτίου, 2009, 05:34
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Folder Options άτομα με ειδικές ανάγκες - Notebook HP Pavilion DV1000 με τα Windows XP (SP2)

Έχω ένα HP Pavilion Notebook, dv 1000 με XP (SP-2) OS. Στο φάκελο επιλογές μόνο η επιλογή του "δεν δείχνουν κρυφών φακέλων", είναι διαθέσιμο. Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω το κρυφό αρχείο δείχνουν επιλογή;
Κόψιμο
Old 15 Μαρτίου 2009, 08:50
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Folder Options άτομα με ειδικές ανάγκες - Notebook HP Pavilion DV1000 με τα Windows XP (SP2)

Αγαπητέ Dave Hybrid.
Είμαι επισυνάπτοντας ένα αρχείο του Αυτή η πειρατεία. Παρακαλείσθε να δείτε αν μπορείτε να βοηθήσετε
Attached Μικρογραφίες
Folder Options Disabled - HP Pavillion Notebook DV1000 with Windows XP (SP2)-screen-shot.jpg  
Old 15 Μαρτίου 2009, 23:57
Ομάδα Δωρητών

Πηγαίνετε στο μητρώο editor εκτελώντας regedit στο πλαίσιο της προετοιμασίας.

Πηγαίνετε σε αυτό το κλειδί:

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curre ntVersion \ Explorer \ Advanced

Στην δεξιά, κάντε διπλό κλικ κρυμμένα και αλλάξτε την τιμή σε 1. Τώρα είστε έτοιμοι να προχωρήσουμε. Ελέγξτε το μενού των εργαλείων σας και αν οι αλλαγές έχουν αρχίσει να παράγει αποτελέσματα.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 22 Απρ 2009, 01:33
luq
Ομάδα Δωρητών

Δεν ξέρω αν τα παραπάνω είναι αλήθεια, αλλά γνωρίζω ότι, όπως:

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curre ntVersion \ Policies \ Explorer

όταν θα πάτε εκεί θα δείτε "nofolderoptions' αλλάξετε την τιμή μηδέν ή να τον διαγράψετε. αν δεν υπάρχει τίποτα εκεί goto:

HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curr entVersion \ Policies \ Explorer

θα πρέπει να το βρείτε σε ένα από τα δύο μέρη, μόλις διαγράψετε και κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας θα πρέπει να μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο φάκελο επιλογές και πάλι, αν δεν είναι ενεργή ιού που έχει έναν βρόχο για να δημιουργήσετε το κλειδί και ορίστε την σε 1, τότε θα πρέπει να απαλλαγούμε από τον ιό πρώτη, χρήση NOD32 ή Kaspersky, ή αν ψάχνετε για κάτι δωρεάν avg θα πρέπει να κάνει το κόλπο, αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρος.

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Sony VAIO VGN-sz47cn notebook - Δεν το CD-ROM, πώς μπορώ να εγκαταστήσετε τα Windows; fsraja Λειτουργικά συστήματα Windows 1 26η Μαΐου 2009 06:44
Windows Vista Bsod Σφάλμα .. Ποιες είναι οι επιλογές simon1990 Λειτουργικά συστήματα Windows 1 19 Απρ 2009 12:11
Windows XP Folder Options cuttingplier Λειτουργικά συστήματα Windows 3 29 Δεκ. 2008 10:55
HP Pavilion dv9500 Notebook PC .... έχοντας πρόβλημα ~ jimbeam Laptops, Κινητά & PDA 7 12 Φεβ 2008 17:25
Πρόβλημα Folder Options Charbo Virus, Spyware & Ασφάλεια 17 17 Αυγ 2007 10:27
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.