manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Folder Options Disabled - HP Paviljon prijenosna DV1000 sa sustavom Windows XP (SP2)

Reply

Thread Tools
Old 9. ožujak 2009, 05:34
Novi član grupe

Default Folder Options Disabled - HP Paviljon prijenosna DV1000 sa sustavom Windows XP (SP2)

Imam HP Paviljon prijenosna, DV 1000 sa XP (SP-2) OS. U folder options samo opciju "ne prikazuju skrivene mape ', is available. Kako mogu aktivirati prikazivanje skrivenih datoteka opciju?
Izrezati
Old 15 ožujak 2009, 08:50
Novi član grupe

Default Folder Options Disabled - HP Paviljon prijenosna DV1000 sa sustavom Windows XP (SP2)

Dragi Dave Hybrid.
Ja sam jedan pridaje log datoteku u Hijack This. Molimo pogledajte ako možete pomoći
Attached Thumbnails
Folder Options Disabled - HP Pavillion Notebook DV1000 with Windows XP (SP2)-screen-shot.jpg  
Old 15 ožujak 2009, 23:57
Donatorska Grupa

Idi na trčanje Registry editor trčanje regentstvo u kutiju.

Kreni na sljedeći ključ:

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curre ntVersion \ Explorer \ Advanced

U desnoj ruci području, Dvoklik skrivene i promijenite vrijednost na 1. Sada ste podesili sve to ići. Provjerite je na izborniku Alati za promjene, ako su uzeti efekt.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 22 tra 2009, 01:33
luq
Donatorska Grupa

Ne znam je li gore je istina, ali ja to znam kao:

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curre ntVersion \ Policies \ Explorer

Kada odete tamo ćete vidjeti 'nofolderoptions' promijeniti vrijednost na nulu ili obrisati. ako se ništa ne postoji goto:

HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curr entVersion \ Policies \ Explorer

trebali biste ga pronaći u jednom od dva mjesta, nakon što ga izbrisati i ponovo pokrenite računalo, trebali biste biti u mogućnosti to pristup savijač opcije opet, osim ako je virus aktivan koja ima petlju da kreirate ključ i postavi ga na 1, zatim ćete morati ukloniti virus prvo, koristite Kaspersky ili NOD32, ili ako ste obličje za nešto avg slobodan izigrati bi trebao napraviti, ali nisam tako siguran.

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Sony Vaio vgn-sz47cn tefter - Nema CD-rom, kako mogu instalirati sustav Windows? fsraja Windows Operating Systems 1 26. svibanj 2009 06:44
Windows Vista Bsod Greška .. Koje su moje opcije simon1990 Windows Operating Systems 1 19. travanj 2009 12:11
Windows XP Savijač Opcije cuttingplier Windows Operating Systems 3 29. prosinac 2008 10:55
HP Paviljon dv9500 notebook PC .... ima problem ~ jimbeam Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 7 12. veljača 2008 17:25
Folder Options Problem Charbo Virus, Spyware i sigurnost 17 17. kolovoz 2007 10:27
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.