![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam HP Paviljon prijenosna, DV 1000 sa XP (SP-2) OS. U folder options samo opciju "ne prikazuju skrivene mape ', is available. Kako mogu aktivirati prikazivanje skrivenih datoteka opciju? Izrezati |
|
| |||
| |||
| Dragi Dave Hybrid. Ja sam jedan pridaje log datoteku u Hijack This. Molimo pogledajte ako možete pomoći |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Idi na trčanje Registry editor trčanje regentstvo u kutiju. Kreni na sljedeći ključ: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curre ntVersion \ Explorer \ Advanced U desnoj ruci području, Dvoklik skrivene i promijenite vrijednost na 1. Sada ste podesili sve to ići. Provjerite je na izborniku Alati za promjene, ako su uzeti efekt.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ne znam je li gore je istina, ali ja to znam kao: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curre ntVersion \ Policies \ Explorer Kada odete tamo ćete vidjeti 'nofolderoptions' promijeniti vrijednost na nulu ili obrisati. ako se ništa ne postoji goto: HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curr entVersion \ Policies \ Explorer trebali biste ga pronaći u jednom od dva mjesta, nakon što ga izbrisati i ponovo pokrenite računalo, trebali biste biti u mogućnosti to pristup savijač opcije opet, osim ako je virus aktivan koja ima petlju da kreirate ključ i postavi ga na 1, zatim ćete morati ukloniti virus prvo, koristite Kaspersky ili NOD32, ili ako ste obličje za nešto avg slobodan izigrati bi trebao napraviti, ali nisam tako siguran.
__________________ Computer Realm - Hardware, Software, Internet, savjete, recenzije i Više. Freeware Realm - To je neprocjenjiv! (Freeware Index) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Sony Vaio vgn-sz47cn tefter - Nema CD-rom, kako mogu instalirati sustav Windows? | fsraja | Windows Operating Systems | 1 | 26. svibanj 2009 06:44 |
| Windows Vista Bsod Greška .. Koje su moje opcije | simon1990 | Windows Operating Systems | 1 | 19. travanj 2009 12:11 |
| Windows XP Savijač Opcije | cuttingplier | Windows Operating Systems | 3 | 29. prosinac 2008 10:55 |
| HP Paviljon dv9500 notebook PC .... ima problem ~ | jimbeam | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 7 | 12. veljača 2008 17:25 |
| Folder Options Problem | Charbo | Virus, Spyware i sigurnost | 17 | 17. kolovoz 2007 10:27 |
| Thread Tools | |
| |