![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy HP Pavilion Notebook, DV 1000 és XP (SP-2) operációs rendszer. A Mappa beállításai csak a lehetőséget, hogy "nem mutatja a rejtett mappákat, rendelkezésre áll. Hogyan tudom aktiválni a rejtett file opció? Vág |
|
| |||
| |||
| Kedves Dave Hybrid. Én csatolva naplófájlban a megrabol Ezt. Kérjük, ha tudsz segíteni |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tovább a szerkesztő futtatásával regedit futás mezőbe. Megy ez a kulcs: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curre ntVersion \ Explorer \ Advanced A jobb oldali területen, duplakattintásra rejtett és változtatni az értékét 1-re. Most már minden készen menni. Ellenőrizze, hogy a Tools menüben, ha a változások hatályba.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nem tudom, ha a fenti igaz, de én tudom, hogy például: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curre ntVersion \ Policies \ Explorer ha menni fog látni "nofolderoptions változtatás az érték nulla, vagy törölhetjük. ha nincs semmi goto: HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curr entVersion \ Policies \ Explorer Meg kell találni azt a két helyen, ha törli azt, és indítsa újra a számítógépet, akkor lehetővé kell tenni, hogy elérje a Mappa beállításai újra, ha a vírus aktív, amely a hurok, hogy a legfontosabb, és ez az 1, majd lesz, hogy megszabaduljon a vírus először használja a Kaspersky vagy NOD32, vagy ha keres valamit szabad avg kell csinálni a trükköt, de nem vagyok olyan biztos.
__________________ Számítógép Realm - Hardver, szoftver, internet, tippek, vélemények és így tovább. Freeware Realm - Ez Priceless! (Freeware Index) |