![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| יש לי HP אפדן Notebook, DV 1000 עם XP (SP-2) OS. בתיקייה אפשרויות רק את האפשרות של 'אל תציג תיקיות מוסתרות', עומד לרשותך. איך אני יכול להפעיל את האפשרות הצג קבצים מוסתרים? לגזור |
|
| |||
| |||
| דייב היקר Hybrid. אני מצרף קובץ יומן של לחטוף את זה. אנא ראה אם אתה יכול לעזור |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| עבור אל הרישום על ידי הפעלת regedit בתיבה הפעלה. עבור אל מפתח זה: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curre ntVersion \ Explorer \ Advanced בשנת הימנית אזור, לחץ לחיצה כפולה על מוסתרים ולשנות את הערך 1. עכשיו אתה מוכן ללכת. בדוק את זה בתפריט כלים, אם לוקחים את השינויים יש השפעה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אני לא יודע אם הנ"ל נכון, אבל אני יודע את זה כך: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curre ntVersion \ Policies \ Explorer כשאתה מגיע לשם אתה תראה 'nofolderoptions' לשנות את הערך לאפס או למחוק אותה. אם אין שום דבר שם goto: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ Curr entVersion \ Policies \ Explorer אתה צריך למצוא את זה באחד משני המקומות, לאחר שתמחק אותו מחדש את המחשב אתה אמור להיות מסוגל לגשת ל אפשרויות תיקייה שוב, אלא אם הנגיף פעיל בה יש לולאה כדי ליצור את המפתח ולהגדיר אותו ל 1, לאחר מכן תהיה לך להיפטר הווירוס הראשון, השתמש kaspersky או NOD32, או אם אתה מחפש משהו ללא תשלום ממוצע אמור לעשות את העבודה אבל אני לא כל כך בטוח.
__________________ מחשב ממלכה - חומרה, תוכנה, אינטרנט, טיפים, ביקורות ועוד. Freeware ממלכה - זה לא יסולא בפז! (Freeware Index) |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Sony vaio vgn-sz47cn המחברת - לא CD-ROM, כיצד להתקין את Windows? | fsraja | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 26 במאי 2009 06:44 |
| Windows Vista Bsod שגיאה .. מהן האפשרויות שלי | simon1990 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 19th אפריל 2009 12:11 |
| Windows XP אפשרויות תיקייה | cuttingplier | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 29 דצמבר 2008 10:55 |
| ביתן מחברת HP dv9500 המחשב .... שיש בעיה ~ | jimbeam | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 7 | -12 פברואר 2008 17:25 |
| אפשרויות תיקייה בעיה | Charbo | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 17 | -17 אוגוסט 2007 10:27 |
| שרשרת כלים | |
| |