mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Aplanko parinktys neįgaliesiems - HP Pavilion DV1000 Nešiojamas kompiuteris su Windows XP (SP2)

Reply

Temos įrankiai
Old 9 kovas 2009, 05:34
Naujas Narys

Default Aplanko parinktys neįgaliesiems - HP Pavilion DV1000 Nešiojamas kompiuteris su Windows XP (SP2)

Turiu HP Pavilion Notebook su XP 1.000 DV (SP-2) OS. Aplanko parinktys tik "nerodyti paslėptus aplankus" yra įmanomas variantas. Kaip galėčiau įjungti parinktį Rodyti paslėptus failą?
Pjauti
Old Kovas 15, 2009, 08:50
Naujas Narys

Default Aplanko parinktys neįgaliesiems - HP Pavilion DV1000 Nešiojamas kompiuteris su Windows XP (SP2)

Gerbiami Dave hibridas.
Aš susijusias failą su Hijack This. Žiūrėkite, jei galėsite padėti
Attached Thumbnails
Folder Options Disabled - HP Pavillion Notebook DV1000 with Windows XP (SP2)-screen-shot.jpg  
Old Kovas 15, 2009, 23:57
Donorų grupės

Grįžti į registro redaktorių veikia regedit lauke Vykdyti.

Eikite į šį raktą:

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curre ntVersion \ Explorer \ Advanced

Dešiniojoje srityje dukart spustelėkite paslėpti ir pakeisti reikšmę 1. Dabar jūs visi į kelią. Patikrinkite jį į savo įrankių meniu, jei pakeitimai įsigaliojo.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Balandis 22, 2009, 01:33
luq
Donorų grupės

Nežinau, jei pirmiau yra tiesa, bet žinau, kaip:

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curre ntVersion \ Policies \ Explorer

kai ten pamatysite "nofolderoptions" pakeisti vertė lygi nuliui ar ištrinti. jei niekas ten goto:

HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curr entVersion \ Policies \ Explorer

turėtumėte rasti vienoje iš dviejų vietų, kai jūs jį pašalinti ir iš naujo paleiskite kompiuterį jums turėtų būti suteikta galimybė prieiti prie katalogo puslapį dar kartą, jei virusas yra aktyvus, kurio linijos sukurti klavi ¹ ± ir nustatykite, kad jis 1, tada Jums teks atsikratyti viruso pirma, naudoti Kaspersky arba NOD32, arba jeigu jūs ieškote ko nors nemokamai Įvertinimas turėtų daryti apgauti, bet nesu tikras.

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.