![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu HP Pavilion Notebook su XP 1.000 DV (SP-2) OS. Aplanko parinktys tik "nerodyti paslėptus aplankus" yra įmanomas variantas. Kaip galėčiau įjungti parinktį Rodyti paslėptus failą? Pjauti |
|
| |||
| |||
| Gerbiami Dave hibridas. Aš susijusias failą su Hijack This. Žiūrėkite, jei galėsite padėti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Grįžti į registro redaktorių veikia regedit lauke Vykdyti. Eikite į šį raktą: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curre ntVersion \ Explorer \ Advanced Dešiniojoje srityje dukart spustelėkite paslėpti ir pakeisti reikšmę 1. Dabar jūs visi į kelią. Patikrinkite jį į savo įrankių meniu, jei pakeitimai įsigaliojo.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nežinau, jei pirmiau yra tiesa, bet žinau, kaip: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curre ntVersion \ Policies \ Explorer kai ten pamatysite "nofolderoptions" pakeisti vertė lygi nuliui ar ištrinti. jei niekas ten goto: HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curr entVersion \ Policies \ Explorer turėtumėte rasti vienoje iš dviejų vietų, kai jūs jį pašalinti ir iš naujo paleiskite kompiuterį jums turėtų būti suteikta galimybė prieiti prie katalogo puslapį dar kartą, jei virusas yra aktyvus, kurio linijos sukurti klavi ¹ ± ir nustatykite, kad jis 1, tada Jums teks atsikratyti viruso pirma, naudoti Kaspersky arba NOD32, arba jeigu jūs ieškote ko nors nemokamai Įvertinimas turėtų daryti apgauti, bet nesu tikras.
__________________ Kompiuterių Sritis - Kompiuterinė įranga, programinė įranga, Internetas, Patarimai, Apžvalgos ir daugiau. Freeware Sritis - It's priceless! (Freeware indeksas) |