![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Man ir HP Pavilion Notebook, ar XP 1.000 dv (SP-2) OS. In Folder Options tikai iespēja "neparāda slēptās mapes" ir pieejama. Kā es varu aktivizēt Parādīt slēpto failu risinājums? Griezt |
|
| |||
| |||
| Dārgais Dave Hybrid. Es esmu pievienojot log failu ar nolaupīt This. Lūdzu, skatiet ja varat palīdzēt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Go to reģistra redaktoru, palaižot regedit palaist lodziņā. Go to this atslēga: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curre ntVersion \ Explorer \ Advanced Ar labo roku jomā, divreiz uzklikšķiniet slēptos un mainīt vērtību 1. Tagad jūs visi, kas iet. Pārbaudīt jūsu rīku izvēlnē, ja izmaiņas ir stājusies spēkā.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Es nezinu, ja iepriekš ir taisnība, bet es zinu, tas ir: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curre ntVersion \ Policies \ Explorer kad iet tur jūs redzēsiet 'nofolderoptions "mainīt vērtību nulle vai izdzēstu. ja nekas tur Goto: HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curr entVersion \ Policies \ Explorer jums atrast to vienā no divām vietām, kad jūs izdzēsiet to un pārstartējiet datoru, jums ir jābūt iespējai piekļūt Folder Options atkal, ja vīruss ir aktīvi, kas ir cilpa, lai izveidotu atslēgu un uzstādiet to uz 1, tad Jums nāksies atbrīvoties no vīrusa, pirmkārt, lietot kaspersky vai NOD32, vai, ja jūs meklējat kaut ko bezmaksas avg jādara triks, bet es neesmu tik pārliecināts.
__________________ Computer Realm - Hardware, Software, Internet, Padomi, Recenzijas and more. Freeware Realm - Tas ir brīnišķīgs! (Freeware indekss) |