menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Možnosti priečinka Zakázané - Notebook HP Pavillion DV1000 s Windows XP (SP2)

Reply

Thread Tools
Old 9.března 2009, 05:34
Nový člen skupiny

Default Možnosti priečinka Zakázané - Notebook HP Pavillion DV1000 s Windows XP (SP2)

Mám HP Pavillion Notebook, dv 1000 s XP (SP-2) OS. V priečinku voľby len možnosť 'nezobrazovat skryté zložky', je k dispozícii. Ako je možné aktivovať voľbu Zobrazovať skryté obrázok?
Useknout
Old 15 marca 2009, 08:50
Nový člen skupiny

Default Možnosti priečinka Zakázané - Notebook HP Pavillion DV1000 s Windows XP (SP2)

Milý Dave Hybridné.
Som priloží súbor protokolu o únos to. Pozrite sa prosím, ak môžete pomôcť
Priložené miniatúry
Folder Options Disabled - HP Pavillion Notebook DV1000 with Windows XP (SP2)-screen-shot.jpg  
Old 15 marca 2009, 23:57
Darcu Skupina

Prejsť na editor Registry príkazom regedit spustite v krabici.

Choď na tento kľúč:

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curr ntVersion \ Explorer \ Advanced

V pravej strane oblasti, dvojklikom skrytých a zmeňte hodnotu na 1. Teraz máte všetko nastavené. Skontrolujte, či je vo vašej ponuke Nástroje-li zmeny v platnosti.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 22. apríla 2009, 01:33
luq
Darcu Skupina

Nevím, jestli vyššie uvedené sú pravdivé, ale já vím, že sú:

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curr ntVersion \ Policies \ Explorer

keď tam uvidíte 'nofolderoptions' zmeňte hodnotu na nulu, alebo ho odstrániť. ak nie je nič tam goto:

HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curr entVersion \ Policies \ Explorer

by ste mali nájsť v jednom z dvoch miest, akonáhle ho odstrániť a reštartovať počítač, mali by ste mať prístup zložku možnosti znovu, ak je vírus aktívny, ktorá má slučku vytvoriť kľúče a nastavte ju na hodnotu 1, potom budete musieť zbaviť vírusu prvý, použite Kaspersky alebo NOD32, alebo, ak ste hľadali niečo zadarmo AVG mali urobiť trik, ale nejsem tak jistý.

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Sony VAIO VGN-sz47cn notebook - No CD-rom, ako nainštalovať Windows? fsraja Operačné systémy Windows 1 26. mája 2009 06:44
Windows Vista BSOD Chyba .. Aké mám možnosti simon1990 Operačné systémy Windows 1 19. apríla 2009 12:11
Windows XP Možnosti priečinka cuttingplier Operačné systémy Windows 3 29. December 2008 10:55
HP Pavillion dv9500 notebook PC .... s problémom ~ jimbeam Notebooky, Mobily a PDA 7 12. február 2008 17:25
Možnosti priečinka Problem Charbo Virus, spyware a bezpečnosť 17 17. august 2007 10:27
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.