![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám HP Pavillion Notebook, dv 1000 s XP (SP-2) OS. V priečinku voľby len možnosť 'nezobrazovat skryté zložky', je k dispozícii. Ako je možné aktivovať voľbu Zobrazovať skryté obrázok? Useknout |
|
| |||
| |||
| Milý Dave Hybridné. Som priloží súbor protokolu o únos to. Pozrite sa prosím, ak môžete pomôcť |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prejsť na editor Registry príkazom regedit spustite v krabici. Choď na tento kľúč: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curr ntVersion \ Explorer \ Advanced V pravej strane oblasti, dvojklikom skrytých a zmeňte hodnotu na 1. Teraz máte všetko nastavené. Skontrolujte, či je vo vašej ponuke Nástroje-li zmeny v platnosti.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nevím, jestli vyššie uvedené sú pravdivé, ale já vím, že sú: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curr ntVersion \ Policies \ Explorer keď tam uvidíte 'nofolderoptions' zmeňte hodnotu na nulu, alebo ho odstrániť. ak nie je nič tam goto: HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curr entVersion \ Policies \ Explorer by ste mali nájsť v jednom z dvoch miest, akonáhle ho odstrániť a reštartovať počítač, mali by ste mať prístup zložku možnosti znovu, ak je vírus aktívny, ktorá má slučku vytvoriť kľúče a nastavte ju na hodnotu 1, potom budete musieť zbaviť vírusu prvý, použite Kaspersky alebo NOD32, alebo, ak ste hľadali niečo zadarmo AVG mali urobiť trik, ale nejsem tak jistý.
__________________ Počítačové Realm - Hardware, Software, Internet, Tipy, recenzie a ďalšie. Freeware Realm - Je to nezaplatenie! (Freeware Index) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Sony VAIO VGN-sz47cn notebook - No CD-rom, ako nainštalovať Windows? | fsraja | Operačné systémy Windows | 1 | 26. mája 2009 06:44 |
| Windows Vista BSOD Chyba .. Aké mám možnosti | simon1990 | Operačné systémy Windows | 1 | 19. apríla 2009 12:11 |
| Windows XP Možnosti priečinka | cuttingplier | Operačné systémy Windows | 3 | 29. December 2008 10:55 |
| HP Pavillion dv9500 notebook PC .... s problémom ~ | jimbeam | Notebooky, Mobily a PDA | 7 | 12. február 2008 17:25 |
| Možnosti priečinka Problem | Charbo | Virus, spyware a bezpečnosť | 17 | 17. august 2007 10:27 |
| Thread Tools | |
| |