![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам ХП Павиљон Преносна, ДВ 1000 са КСП (СП-2) ОС. У фолдер оптионс само опцију "не приказују скривене фасцикле ', ис аваилабле. Како да активирате приказивање скривених датотека опцију? Изрезати |
|
| |||
| |||
| Драги Даве Хыбрид. Ја сам један придаје лог датотеку у Хијацк Тхис. Молимо погледајте ако можете помоћи |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Иди на трчање Регистры едитор трчање регентство у кутију. Крени на следећи кључ: ХКЕЫ_ЦУРРЕНТ_УСЕР \ Софтуаре \ Мицрософт \ Уиндоус \ Цурре нтВерсион \ Експлорер \ Адванцед У десној руци подручју, Кликните двапут скривене и промените вредност на 1. Сада сте подесили све то ићи. Проверите је на менију Алатке за промене, ако су узети ефекат.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Не знам да ли је горе је истина, али ја то знам као: ХКЕЫ_ЦУРРЕНТ_УСЕР \ Софтуаре \ Мицрософт \ Уиндоус \ Цурре нтВерсион \ Полициес \ Експлорер Када одете тамо ћете видети 'нофолдероптионс' променити вредност на нулу или избришете. ако се ништа не постоји Гото: ХКЕЫ_ЛОЦАЛ_МАЦХИНЕ \ Софтуаре \ Мицрософт \ Уиндоус \ Цурр ентВерсион \ Полициес \ Експлорер требали бисте га пронаћи у једном од два места, након што га избрисати и поново покрените рачунар, требали бисте бити у могућности за приступ фасцикл опције опет, осим ако је вирус активан која има петље да креирате кључ и постави га на 1, затим ћете морати да уклоните вирус прво, користите Касперскы или НОД32, или да те бити хандсоме за нешто авг слободан смицалица би требало направити, али нисам тако сигуран.
__________________ Цомпутер Реалм - Хардуаре, Софтуаре, Интернет, савете, рецензије и Више. Фрееуаре Реалм - То је непроцјењив! (Фрееуаре Индекс) |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Соны Ваио ВГН-сз47цн тефтер - Нема ЦД-ром, како могу да инсталирате систем Уиндоус? | фсраја | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 26 мај 2009 06:44 |
| Уиндоус Виста Бсод Грешка .. Које су моје опције | симон1990 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 19 април 2009 12:11 |
| Уиндоус КСП Фасцикл Опције | цуттингплиер | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 29 децембар 2008 10:55 |
| ХП Павиљон дв9500 нотебоок ПЦ .... има проблем ~ | јимбеам | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 7 | 12 фебруар 2008 17:25 |
| Фолдер Оптионс Проблем | Цхарбо | Вирус, Спыуаре и безбедност | 17 | 17 аугуст 2007 10:27 |
| Тхреад Тоолс | |
| |