![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ben bir HP Pavillion Notebook, DV 1000 XP (SP-2) işletim sistemi var. Klasör Seçenekleri 'gizli klasörleri', kullanılabilir olduğunu göstermek değil sadece seçenek. Nasıl göstermek gizli dosya seçeneği etkinleştirebilirim? Kesmek |
|
| |||
| |||
| Sevgili Dave Hibrid. Ben Hijack Bu bir günlük dosyası bağlama duyuyorum. Eğer yardımcı olabilir Lütfen bakınız |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Regedit'i kaçak kutusuna çalıştırarak kayıt defteri düzenleyicisini gidin. Bu anahtarı git: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curre ntVersion \ Explorer \ Advanced Sağ alanda çift tıklayın gizli ve 1 değeri değiştirmek. Şimdi başlamaya hazır olursunuz. Sizin araçlar menüsünde eğer değişiklikleri almış etkisi de kontrol edin.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Eğer, doğru ama olarak biliyorum yukarıda bilmiyorum: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curre ntVersion \ Policies \ Explorer ne zaman orada 'sıfır veya silmek değeri nofolderoptions' değişiklik görürsünüz gidin. eğer bir şey var goto ise: HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curr entVersion \ Policies \ Explorer bir iki yer de, bir kez bunu silebilir ve yeniden klasör seçeneklerine erişmek gerekir bilgisayarınıza sürece bir virüs olan temel oluşturmak ve 1, daha sonra grubu bir döngü var etkin yeniden bulmak gerekir size olur için virüsün ilk kullanmak Kaspersky veya nod32, veya kurtulmak eğer ortalama işi gereken şey ücretsiz arıyor ama bu kadar emin değilim.
__________________ Bilgisayar Realm - Donanım, Yazılım, Internet, İpuçları İncelemeler ve Diğer. Freeware Realm - Bu Priceless's! (Freeware Index) |
![]() |
|
| Bookmarks |