![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене ноутбук HP Pavilion, DV 1000 з XP (SP-2) ОС. У папці тільки варіант "Не показувати приховані теки ', доступно. Як я можу активувати параметр Показувати приховані файли? Різати |
|
| |||
| |||
| Дорогий Дейв Hybrid. Я додаю логи Hijack This. Див якщо ви можете допомогти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Перейти в редактор реєстру Regedit, запустивши у вікні запуску. Перейти в розділ реєстру: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Курре NTVERSION \ Explorer \ Advanced У правій області боку, двічі клацніть приховані і змініть його значення на 1. Тепер все готове піти. Перевірити його в меню "Сервіс", якщо зміни вступили в силу.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Я не знаю, якщо вище, правда, але я знаю, як: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Курре NTVERSION \ Policies \ Explorer коли ви йдете там ви побачите "Змінити NoFolderOptions" вартість до нуля або видалити його. якщо там нічого немає перейти: HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curr entVersion \ Policies \ Explorer Ви повинні знайти його в одному з двох місць, як тільки ви видаліть її і перезавантажте ваш комп'ютер повинен мати доступ до цієї папки сторінку знову, якщо вірус активний яка петлю, щоб створити ключ і встановіть його в 1, то Ви повинні позбавитися від вірусу по-перше, використання Касперського або NOD32, або якщо ви шукаєте що-небудь безкоштовне Ср повинні зробити трюк, але я не такий впевнений.
__________________ Комп'ютерні Realm - Обладнання, програмне забезпечення, Інтернет, поради, огляди і більше. Freeware Realm - Це безцінні! (Freeware Індекс) |