![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, Moje 1.5Tb Zdá se, že dává otázky. Dvě složky, obsahující asi 700gig ukazuje jako prázdný najednou. Když jsem se dvojklikem na nich, "Chceš formátu" okna přichází. Podle počítače disku ukazuje, jak je 100% plná jako byla před tímto problémem začali. Co mohu udělat pro to napravit? |
|
| |||
| |||
| Windows vám zařízení činí 1 věc několika způsoby existuje několik způsob otevření složky 1) jít spustit a zadejte celou cestu Pokud tato doesnt práce 2) vytvořit krátký řez k této složce Je-li tato doesnt práce 3) jít do příkazového řádku a pokuste se jej otevřít Pokud i to doesnt práce pak existuje pouze 2 způsoby vlevo 1) Formát vašem PC 2) najít jiného počítače s OS stejné kopie registru a škůdců ji do svého systému Myslím, že to bude řešit váš problém |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Citace:
pokud je to váš vnitřní OS řídit? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Neviditelné soubory - prázdná složka - Přístup byl odepřen | buzzby1080 | Obecné Software Chat | 3 | 15. února 2009 08:30 |
| Vyjměte prázdnou Adresáře | evilfantasy | Obecné Software Chat | 2 | 24. Září 2008 05:18 |
| Zvyklý zobrazit skryté soubory a složky | sungod000 | Virus, spyware a bezpečnost | 9 | 9. dubna 2008 08:00 |
| Mohu bezpečně přeformátujete prázdnou oblast na vrácení "použitý" paměti? | TRUEfrancesca | Operační systémy Windows | 2 | 16. leden 2008 08:40 |
| Thread Nástroje | |
| |