![]() |
|
| |||
| |||
| היי לכולם אזור 1.5Tb נראה נותן בעיות. שתי תיקיות המכילות אודות 700gig מופיע בתור ריק פתאום. כשאני לחץ לחיצה כפולה על אותם, את "האם אתה מעוניין לאתחל" חלון מגיעה למעלה. תחת 'המחשב שלי' מציג את הכונן כ 100% מלאה כפי שהיה לפני התחלת הבעיה. מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? |
|
| |||
| |||
| ב-Windows מספקים לך את המתקן של 1 עושה דבר בכמה דרכים יש כמה בדרך לפתוח תיקייה 1) ללכת לרוץ והקלד את הנתיב המלא אם זה doesn't עבודה 2) ליצור קצר כדי לחתוך את התיקייה אם זה doesn't עבודה 3) ללכת הפקודה ונסה לפתוח אותו אם זה עובד גם doesn't אז יש רק 2 דרכים שמאל 1) אתחל את המחשב 2) למצוא מחשב אחר נתקל באותה OS להעתיק ו הרישום הוא אותו דבר המערכת אני חושב שזה יהיה לפתור את הבעיה |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
המערכת שלי: בניית הבית
|
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אם הוא פנימי כונן את מערכת ההפעלה שלך? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| נראית קבצים - תיקייה ריקה - הגישה נדחתה | buzzby1080 | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | ה -15 בחודש פברואר 2009 08:30 |
| הסר רוקן מדריכים | evilfantasy | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 24 ספטמבר 2008 05:18 |
| Wont להציג קבצים ותיקיות מוסתרים | sungod000 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 9 | 9th אפריל 2008 08:00 |
| האם אני בטוח ריק מחיצה לאתחל מחדש כדי להחזיר למוטב "משומשים" זיכרון? | TRUEfrancesca | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 16th ינואר 2008 08:40 |
| שרשרת כלים | |
| |