![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună tuturor, My 1.5Tb care pare a fi probleme. Două dosare care conţin despre 700gig apare ca gol dintr-o dată. Când m-am dublu clic pe ele, la "Vrei sa format" fereastra vine. Sub My Computer unitatea arata ca 100% pe deplin ca aceasta a fost înainte de această problemă, a început. Ce pot face pentru a repara? |
|
| |||
| |||
| Windows vă oferi posibilitatea de a face 1 lucru în mai multe moduri sunt mai multe cale de a deschide un dosar 1) du-te pentru a rula şi tastaţi calea completă Dacă această doesnt work 2) a crea o tunsoare scurtă, în acest dosar doesnt Dacă acest lucru 3) du-te la promptul de comandă şi să încercaţi să-l deschideţi În cazul în care acest lucru atunci doesnt de asemenea, există doar 2 moduri de stânga 1) Format de PC-ul 2) şi găsească un alt computer care are acelaşi os copie este de registry şi dăunătorilor la sistemul dvs. Cred că acest lucru va rezolva problema |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Sistemul meu: Home Build
|
|
| |||
| |||
| Citat:
interne, dacă e să-ţi OS unitate? |