![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, Моя 1.5Tb здається, повинні віддавати питання. Дві папки, що містять близько 700gig відображається як порожній всі раптово. При подвійному натисканні на них, "Ви хочете, щоб формат" з'являється вікно. У папці Мій комп'ютер диск відображається як 100% від повної, як це було до початку цією проблемою. Що я можу зробити, щоб виправити це? |
|
| |||
| |||
| Windows надати вам об'єкта робить 1 річ кількома способами Існує декілька способів відкрити папку 1) Відкрийте "Виконати" і введіть повний шлях, якщо це оленяча шкіра робота 2) створити найкоротший шлях до цієї папки Якщо це оленяча шкіра робота 3) У командному рядку і намагатися відкрити її Якщо це також оленяча шкіра робота, то існує тільки 2 способи лівий 1) формат комп'ютер 2) знайти іншого комп'ютера що мають таку ж копію реєстру ОС і шкідниками воно до всієї системи Я думаю, що це допоможе вирішити проблему |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
якщо внутрішня це ваша ОС диска? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Невидимі файли - пустий папки - доступ заборонений | buzzby1080 | General Software чат | 3 | 15 лютого 2009 08:30 |
| Видалити порожні каталоги | evilfantasy | General Software чат | 2 | 24 вересня 2008 05:18 |
| Wont Показувати приховані файли та папки | sungod000 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 9 | 9 квітня 2008 08:00 |
| Чи можу я безпечне переформатувати порожній розділ, щоб відновити "пам'ять використовувати"? | TRUEfrancesca | Операційні системи Windows | 2 | 16 січня 2008 08:40 |
| Різьба Інструменти | |
| |