![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobrý den. Mám problém v poslední době spíše odd. Některá písma jsou v několika programech už není v pořádku. Buď objeví tučně nebo kurzívou namísto obvyklé. Některé příklady: ![]() ![]() Už jsem se pokusil na Windows Obnovení systému, ale že to není opravdu pomoci vůbec. Jsem pomocí: Microsoft Windows XP Media Center Edition SP3 Má někdo představu, jak to vyřešit? Thanks in advance. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows Špatně Font Výtisk - Prosím pomozte | chubatta | Operační systémy Windows | 2 | 6. února 2009 14:31 |
| Jak přidat písmo do okna. Prosím pomozte mi pospěš | jupping | Operační systémy Windows | 1 | 6. února 2009 03:36 |
| Velikost písma Problem | moggyjo | Operační systémy Windows | 9 | 13. prosince 2008 13:25 |
| MS Word velikosti písma | Paddy101 | Office & Aplikace | 2 | 15. ledna 2008 12:29 |
| Instalace nového písma Styly | Orchideje | Office & Aplikace | 7 | 18. prosinec 2007 08:02 |
| Thread Nástroje | |
| |