![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobrý deň. Mám problém v poslednej dobe skôr odd. Niektoré písma sú v niekoľkých programoch už nie je v poriadku. Buď objaví tučným písmom alebo kurzívou namiesto obvyklej. Niektoré príklady: ![]() ![]() Už som sa pokúsil na Windows Obnovovanie systému, ale že to nie je naozaj pomoci vôbec. Som pomocou: Microsoft Windows XP Media Center Edition SP3 Má niekto predstavu, ako to vyriešiť? Thanks in advance. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Windows Zle Font Výtlačok - Prosím pomôžte | chubatta | Operačné systémy Windows | 2 | 6. februára 2009 14:31 |
| Ako pridať písma do okna. Prosím pomôžte mi pospeši | jupping | Operačné systémy Windows | 1 | 6. februára 2009 03:36 |
| Veľkosť písma Problem | moggyjo | Operačné systémy Windows | 9 | 13. decembra 2008 13:25 |
| MS Word veľkosti písma | Paddy101 | Office & Aplikácie | 2 | 15. januára 2008 12:29 |
| Inštalácia nového písma Štýly | Orchidey | Office & Aplikácie | 7 | 18. december 2007 08:02 |
| Thread Tools | |
| |