![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám starý kolo nahoru, že jsem jen stěží používat, ale chcete přenést na někoho jiného teď. Je systém Windows XP a já dotírat zapamatovat uživatele nebo správce hesel. Jsem se pokusil vstupují v nouzovém režimu, ale stále se zastaví na 'přihlašovací stránce' a vypráví mi staré heslo vypršela a já jsem potřebu udělat novou. Já bohužel dont mít XP disk jako tento notebook byl ex-demo z Currys. Může mě někdo ve směru, jak se 'reset' tato hesla z Windows, nebo z boku dobré webové stránky vytvořit boot CD. Děkuji Pete |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokuste se této stránce, umožňuje vytvořit boot disk a vynulujete admin heslo xp
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Citace:
Pete |
|
| |||
| |||
| Jsem rád, že máš to opravit. Užitečné malý disk
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| LOL! Tolik pro XP bezpečnosti!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Chráněné heslem - Zapomněli jste heslo Windows XP | Tom | Obecné Software Chat | 2 | 15. srpna 2009 10:58 |
| Uživatelská hesla s Admin práva Via Admin | bmathews | Operační systémy Windows | 4 | 1. srpna 2009 05:27 |
| Zapomenuté heslo. | KanoakaVirus | Operační systémy Windows | 3 | 13. listopad 2008 16:02 |
| Kryté z Windows Vista | windows3001 | Operační systémy Windows | 6 | 17. dubna 2008 04:59 |
| Notebook Asus W7 výchozí admin heslo? | MJM | Obecné Software Chat | 4 | 11. březen 2008 16:37 |
| Thread Nástroje | |
| |