![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy régi lap tetejére hogy alig használnak, de azt szeretné, hogy azok most már valaki más. A Windows XP és én vidám emlékszik a felhasználó vagy admin jelszót. Megpróbáltam belépő csökkentett módban, de még mindig megáll a 'Belépés' oldalt, és azt mondja, a régi jelszó lejárt, és azt kell, hogy egy újat. I dont sajnos van egy XP lemezt, mivel ez a laptop volt az ex-demo a Currys. Ki tudja, ki az irányba, hogy hogyan lehet "reset" ezek a jelszavak az oldalsó ablakok vagy egy jó honlap, hogy hozzon létre egy rendszerindító CD-t. Köszönöm Pete |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbáld meg ezen az oldalon, ez lehetővé teszi, hogy létrehoz egy rendszerindító lemezt, és vissza az admin jelszót a xp
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Itt van egy közvetlen kapcsolat a Offline NT Jelszó szerkesztő: http://home.eunet.no/ ~ pnordahl / ntpasswd /
|
| |||
| |||
| Idézet:
Pete |
|
| |||
| |||
| Örülök, megvan rögzíteni. Hasznos kis lemez
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| LoL! Ennyit XP biztonság!
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Jelszóval védett - Elfelejtette a jelszavát a Windows XP | tom | General Chat szoftver | 2 | 15. augusztus 2009 10:58 |
| Felhasználó Jelszó Orrgazdaság rendszergazdai jogok Via Admin | bmathews | A Windows operációs rendszerek | 4 | 1. Aug 2009 05:27 |
| Elfelejtette a jelszavát. | KanoakaVirus | A Windows operációs rendszerek | 3 | 13. november 2008 16:02 |
| Zárt a Windows Vista | windows3001 | A Windows operációs rendszerek | 6 | 17. április 2008 04:59 |
| Asus notebook-W7 alapértelmezett admin jelszót? | MJM | General Chat szoftver | 4 | 11. március 2008 16:37 |
| Téma eszközök | |
| |