![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| יש לי ישן חפיה הדף שאני בקושי להשתמש אך הוא מעוניין להעביר למישהו אחר עכשיו. היא Windows XP צביעות ואני זוכר את המשתמש או מנהל סיסמאות. ניסיתי להיכנס במצב בטוח אבל זה עדיין מפסיק בבית 'התחברות' בדף ואומר לי את הסיסמה הישנה פג ואני צריך לעשות אחד חדש. אני לצערי dont XP יש דיסק נייד כמו זה היה לשעבר הדגמה Currys מ. מישהו יכול לשים לי בכיוון אופן 'איפוס' אלה בצד את הסיסמאות של Windows או של אתר אינטרנט טוב כדי ליצור תקליטור אתחול. תודה פיט |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה את האתר הזה, הוא מאפשר לך ליצור דיסק אתחול ו לאפס את סיסמת המנהל על XP
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| ציטוט:
פיט |
|
| |||
| |||
| אני שמח שיש לך את זה קבוע. שימושי דיסק קטן
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| LOL! So much for XP אבטחה!
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| המוגנים על ידי סיסמה - Windows XP אם שכחת את הסיסמה | Tom | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | ה -15 לאוגוסט 2009 10:58 |
| משתמש סיסמה אפס עם ניהול זכויות באמצעות ניהול | bmathews | מערכות ההפעלה Windows | 4 | ב -1 לאוגוסט 2009 05:27 |
| שכחת את הסיסמה. | KanoakaVirus | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 13 נובמבר 2008 16:02 |
| נעול בחוץ של Windows Vista | windows3001 | מערכות ההפעלה Windows | 6 | -17 לאפריל 2008 04:59 |
| ASUS W7 Notebook סיסמת ברירת המחדל של מנהל? | MJM | כללי תוכנות צ 'אט | 4 | 11th מרץ 2008 16:37 |
| שרשרת כלים | |
| |